Денят е меко казано емоционално наситен. Като цяло ще се чувстваме добре, ще бъдем настроени романтично, ще бъдем по-отпуснати, със склонност да даваме енергията си за когото и каквото ни изпълва. Що се отнася до интуицията ни, тя ще бъде доста изострена и ще имаме способността да виждаме зад редовете и да долавяме "послания", които иначе не бихме могли да доловим.

По-късно през деня енергията ни държи неактивни и поражда мързел, тъй като единственото, което искаме, е да се мотаем и да не правим абсолютно нищо. Това, което ни интересува най-много, е да прекараме добре с близките си, да се посмеем и да забравим всички грижи за вчерашния ден, но и с работата, която трябва да свършим.

Инстинктите ви работят перфектно, играете игри и се разбира, че ще използвате всички средства, с които разполагате, за да постигнете целта си. Сексуалното ви настроение е страхотно, но не изпитвате удовлетворение, може би защото очаквате всичко за кратко време. От друга страна, намалете финансовите си изисквания и внимавайте, защото ще похарчите много и няма да си го върнете.