Днешният ден има две противоречиви страни, тъй като едната ще ни „приспи“, а другата ще ни „събуди“ рязко. Планетите днес ще покриярт личните ни дела с „воал на илюзията“, особено романтичните. Това означва, че ще ни бъде трудно да различим истината от лъжата и фантазията от реалността. Възможно е да се чувстваме объркани, несигурни или изгубени по отношение на възможностите си и е възможно да останем разочаровани, огорчени или да се окажем експлоатирани и подведени.

Непредвидени събития, внезапни промени в графика ни и неприятни събития или изненади ще ни разстроят. Не са изключени и неочаквани повреди на технологично оборудване, телефони, компютри и транспортни средства. Освен това са възможни напрежения и караници по незначителен повод, разкриване на тайни, но и прекъсване на контактите поради недоразумение.

Ето и знаците, които са най-засегнати днес:

Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, лъжата доминира, но рано или късно ще бъде разкрита. Не се подигравайте, но не се доверявайте на нито един човек, независимо колко мил или невинен изглежда.

Телци, Скорпиони, Лъвове и Водолеи, бъдете внимателни и не разпилявайте парите и чувствата си, защото няма да ги получите обратно. Освен това ще изпитате смущение, може би от промяната на данни, което ще се отнася или до професионалната ви, или до личната ви сфера. Бъдете готови и с бързи рефлекси, за да се справите с предизвикателствата.

Овни, Раци, Везни и Козирози, извънредни разходи и внезапни решения ви потвърждават, че не е момента за правене на дългосрочни планове. Звездите още ви съветват да не приемате нищо за даденост, нито в романтичен, нито във финансов план.