С Луната, която ни изпраща своята нежна енергия, нуждата ни да поддържаме съществуващото равновесие във взаимоотношенията си и в околната среда, както и хармоничния климат с близките си, ще бъде голяма, затова ще бъдем по-отстъпчиви, компромисни, с готовност да загърбим егото си. Очарованието, елегантността и добрите ни маниери ще отварят врати и сърца, улеснявайки установяването на нови контакти. Въпреки това ще се появят някои съмнения или нерешителност и може да ни е трудно да изберем какво да правим.

Везни, вие сте любезни, весели, сладки и много очарователни. Не е необходимо да правите горните неща, просто се разхождайте из пространството и автоматично ще привлечете вниманието на всички присъстващи.

Овни, Раци и Козирози, да направите отстъпление, когато видите, че това може да е единственият начин да запазите добрата атмосфера във връзката, работата или дома си, не е толкова сериозно.

Близнаци, Деви и Риби, ще намерите възможност да направите някои лични покупки, които сте искали, и които ще изведат стила ви на следващото ниво. Само по себе си обаче това не говори за нищо! Увереността ви трябва да идва отвътре.