Подредбата на звездите днес ще направи всичко възможно, за да се отпуснем да успокои ума и душата си. Може би дори ще се откъснем от практическите занимания, за да се погрижим за себе си, да оставим мислите си да текат, дори да заспим, тъй като сънят е най-доброто средство за пълен рестарт.

В атмосферата ще цари напрежение, ще сме раздразнителни, ще се дразним от най-малкото нещо и ще сме готови да се блъскаме и да избухваме, в случай че някой не е съгласен с нас или нещо се обърка.

Ето и най-засегнатите зодии днес:

Близнаци и Дева, почивката от дейности може да ви донесе само добро, така че дори графикът ви да е натоварен, направете си почивка или поне се съсредоточете за известно време върху това, което ви кара да се чувствате добре. В противен случай ще имате много грешки и недоразумения.

Водолеи, Лъвове и Скорпиони, вие най-добре знаете от какво се нуждаете, за да сте щастливи, така че се погрижете да го получите. Но не забравяйте, че то не е непременно материално. Една добра постъпка, думи, изпълнени с любов и загриженост, може да имат много по-голямо въздействие.

Овни, Раци, Везни и Козирози, ситуациите ще излизат извън контрол и ще поемете ролята на рефер. Тъй като всеки около вас ще иска да наложи своето, което не винаги е най-доброто за другите.

Стрелци и Риби, вашата емоционална нестабилност е голяма, както и раздразнителността ви, така че лесно можете да избухнете по различни начини, било то като харчите пари или като ревнувате. За вас най-доброто средство за релакс в този ден, а и по принцип е сексът.