Слънцето в Стрелец , днес, образува квадратура с Нептун в Риби и трябва да бъдем предпазливи и да не се доверяваме на никого, особено когато не го познаваме добре, защото в най-лошия случай лъжата ще бъде замъглена, а в най-добрия нещата ще се развият така, че може да останем разочаровани. Ако в действителност сме идеализирали лица и ситуации, по-вероятно е да бъдем опровергани. От друга страна, пейзажът в мъглата е причина за погрешни манипулации и оценки със съответните резултати, докато измамата или погрешното насочване ще ни дезориентират напълно и ще изразходваме времето и енергията си несправедливо.

Кои знаци са засегнати днес?

Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, независимо дали сте насилник или жертва, по-вероятно е да бъдете хванати в крачка или да си ударите главата в стената със своята наивност. Както и да е, дръжте се нащрек или още по-добре - не правете нищо, ако пейзажът не се изясни.

Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, не се доверявайте на тези, които се приближават до вас, особено на тези, които ви разказват разни неща. Усмивките, сладките думи и обещанията могат да ви струват скъпо.