Какво ще ни донесат зимните месеци: приходи или разходи, тринадесета заплата или сериозни финансови загуби? Ако искате да разберете какво са подготвили звездите за вас, прочетете нашия хороскоп за зимата на 2022 година. Ние ще повдигнем завесата, а вие се подгответе предварително за изненадите, които ви очакват.

Овен (21 март - 19 април)

За Овните първата половина на зимата обещава да бъде по-наситена и продуктивна от втората. До средата на януари планетата на късмета Юпитер ще допринася за вашия успех. През този период си струва да направите дългосрочно планиране и да решите важни финансови въпроси. През втората половина на януари Овните ще бъдат завладени от съмнения и несигурност. Проблемите могат да отнемат твърде много енергия и ресурси.

Телец (21 април - 20 май)

Звездите препоръчват да обърнете повече внимание на рутинните работни процеси и да си починете добре. Докато другите ще отварят шампанско в новогодишната нощ, Телецът ще върши следващите си трудови подвизи. През зимните месеци, както прогнозира кариерният хороскоп, Телците ще имат успех в делата, свързани с преговорите, което ще им донесе допълнителна печалба. Звездите не изключват командировка или преместване в друга държава.

Близнаци (21 май - 20 юни)

През зимата представителите на този знак трябва да бъдат изключително внимателни. Поради прекомерната си самоувереност те рискуват да не забележат измама. Необходимо е да се съсредоточите върху най-важните неща, без да се впускате в малки финансови приключения с несигурна перспектива. Звездите силно препоръчват ваканциите да се посветят на почивка, а не на работа.

Рак (21 юни - 22 юли)

Звездите съветват тези, които мислят да променят бизнеса си, да преминат необходимото обучение – това ще донесе финансови резултати. Ваканционното затишие е подходящо време да помислите за допълнителни източници на доходи, а ако имате свободни средства – как да ги инвестирате. По-добре е да не правите големи покупки, най-вероятно те няма да бъдат успешни. Освен това не трябва да вземате или давате пари назаем, няма да е лесно да ги върнете по-късно. В същото време финансите ви позволяват да организирате почивка в имен курорт за цялото семейство.

Лъв (23 юли - 22 август)

Зимата за Лъвовете ще започне с малки неприятности: конфликти с клиенти или служители ще бъдат последвани от повреда на оборудването – възможни са и други инциденти. През този период хороскопът съветва да се отървете от вродената си упоритост и да изпълнявате по-стриктно служебните си задължения. Детайлното планиране на ежедневието ще ви помогне да сте в крак с всичко. В същото време трябва да се опитате да не разваляте отношенията в екипа с безсмислени конфликти. През декември представителите на знака ще имат възможност да заслужат повишение или по-голяма заплата.

Дева (23 август - 22 септември)

В началото на януари имате нужда от малко почивка, за предпочитане далеч от дома. След зимните празници ви очакват сериозни изпитания в бизнеса, с които ще се справите успешно и ще получите невиждани печалби. До края на март, според прогнозите на звездите, някои от вас ще израснат кариерно, други – ще увеличат капитала си. Първите месеци на зимата ще бъдат най-успешни за намиране или смяна на работа.

Везни (23 септември - 22 октомври)

През зимата Везните ще получат шанс да покажат най-добрите си професионални качества. Някои ще решат да напуснат позицията си на служител в чужда компания и да започнат собствен бизнес. През декември звездите призовават представителите на знака да бъдат по-търпеливи, тъй като трудовите конфликти рискуват значително да подкопаят финансовото им състояние. Везни, за вас е важно да научите нещо ново или да усъвършенствате съществуващи умения.


Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Придобитите знания скоро ще донесат големи печалби на представителите на знака, дори и те да са в сфера, далечна от текущите им занимания. Скорпиони, възможно е хобито ви в крайна сметка да се превърне в сериозно занимание с добри доходи, което ще ви позволи да напуснете работата в офиса. През януари най-вероятно ще трябва да направите доста разходи, за да подредите живота си. Звездите ви съветват да не отлагате за по-късно личните дела, включително и ваканцията, тъй като през пролетта ще трябва да поработите здраво върху кариерата си.


Стрелец (22 ноември - 21 декември)

През февруари Стрелците ще получат няколко предложения за сътрудничество. Съществува обаче риск зад привлекателна фасада да са скрити тежките условия на труд. Във всеки случай представителите на този знак трябва да претеглят всичко, когато вземат решение. До февруари звездите предвещават рутинни работни процеси, съпроводени с малко, но постоянно увеличение на доходите. Упоритостта и трудолюбието на представителите на знака ще бъдат възнаградени подобаващо до края на годината. Стрелци, не бива обаче веднага да харчите спечелените пари.

Козирог (22 декември - 19 януари)

Зимата обещава да ви донесе успех и просперитет. Упоритите и търпеливи Козирози ще могат да реализират най-смелите си кариерни и финансови планове. Те ефективно ще завършат дългосрочни проекти, докато получават значителни бонуси. Представителите на знака, които не се страхуват от промяна, имат отлични шансове да кандидатстват за по-висока позиция, да отворят собствен бизнес или да напуснат задушния офис и да преминат на свободна практика.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

През декември представителите на този знак рискуват да се поддадат на мързела, пропускайки възможността да спечелят допълнителни пари. Големият брой почивни дни през януари ще ги извади от обичайния им работен коловоз. Звездите обаче напомнят: безделието няма да доведе до добро. В свободното си време е по-добре да обмислите годишния си план и да подредите приоритетите, както и да изчислите бюджета си. До пролетта си струва да завършите нерешените дела, за да се заемете със свежи сили с най-обещаващите си идеи.

Риби (19 февруари - 20 март)

До февруари звездите не ви съветват да правите големи парични транзакции или да харчите много за лични нужди. Възможно е тези ваши действия да доведат до проблеми. В същото време Рибите не трябва да отлагат преговорите, свързани с бъдещи начинания. Риби, макар че няма да имате възможност да се отпуснете до февруари, звездите ви предричат успех във финансите, в търсенето на нови служители, проекти или свободни работни места. Късметът ще е настраната на завършилите студенти, зодия Риби, които до февруари ще могат да си намерят доста прилична работа.