Енергията, която получаваме днес от Луната, ни предизвиква да избягаме от обичайното, да променим ежедневието си и да се докоснем до различното. Преобладават бунтарските наклонности, провокативното или странното поведение и реакции, противоречивите чувства и силното желание да се откъснем от миналото и всичко, което ни държи в капан.

Ще има внезапни изблици и агресивно поведение, а ние едва ли ще можем да се сдържаме и да не показваме какво чувстваме. За щастие, спокойната и релаксираща атмосфера ще се завърне вечерта.

Ето и най-засегнатите знаци днес:

Водолеи, Телци, Лъвове и Скорпиони, ще има тревога или смущения в дома или на работното място. Макар и временно, то ви изпраща послание, че нещо трябва да се промени. Не провокирайте и не предизвиквайте, само за забавление или да наблюдавате реакциите на околните.

Раците, Козирозите, Везните и Овните, независимо дали във финансов или романтичен план, препоръчително за вас е да бягате от клишетата. Действайте с директни и решителни ходове. В противен случай ще бъдете неприятно изненадани от околните.