Енергиите, които ни изпращат планетите днес, ни подтикват да правим това, което трябва, а не това, което искаме. Може би в действителност сме принудени да се откажем от амбициозен план или от нещо, което сме желали, тъй като условията са неподходящи или възникват други по-спешни или необходими неща, които трябва да бъдат свършени.

След обяд климатът ще се промени напълно, защото ще се опита да ни забави и да ни направи по-стабилни, търпеливи и издръжливи, а истината е, че по-голямата част от основния ни стремеж ще бъде да подсигурим придобитото. 

Ето и знаците които са най-зсегнати днес:


Овни , Раци, Везни и Козирози, недоразумения, напрежение и силна неудовлетвореност са част от това, което е предвидено от звездите за деня. Като то може да се отнася, както заработното място, така и за връзката и дома ви. Всъщност не е изключено всичко това да се дължи на стари проблеми, които сега отново ще излязат на повърхността.

Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, вие сте принудени да приемате нещата или да правите това, което се изисква, а не това, което искате във финансите си. Опитът за романтика също ще бъде неуспешен.

Телци, днес всички прожектори са насочени към вас. Имате късмет, воля и упоритост, така че пътят към постигането на някои от личните ви цели е отворен и никакво препятствие няма да ви отклони.

Лъвове, Скорпиони и Водолеи, оставете настрана упоритостта си и наистина се вслушайте в това, което хората имат да ви кажат. Обсъдете го или със семейството си, с партньора си, или на работното място, защото това, за което настоявате, може да няма кой знае какъв резултат.

Козирози, Овни, Везни и Раци, вие се чувствате уверени, сигурни и готови да вземете това, което ви принадлежи, в романтичен или финансов план. Настойчивостта и търпението ще ви се отплатят.