ЛУНАТА в Дева, освен настроението, което създава у нас за организиране, планиране и определяне на приоритети, разкрива и необходимостта да се грижим за себе си, както по отношение на здравето, така и на благополучието. Можем сериозно да се замислим дали да не започнем диета за подобряване на физическото си състояние, да си направим редовен профилактичен преглед, да се откажем от навик, който не ни носи полза, или да започнем някакъв вид упражнения. От друга страна, ще сме готови да служим, ако ни помолят, или да се заемем да се справим с нещо, за което някой друг не може или няма време.

Кои знаци са засегнати днес?

Деви, днес ще се движите по график и всичко ще върви точно по план, така че имате всички основания да сте доволни от себе си и по-спокойни, за да се насладите на останалата част от деня си.

Близнаци, Стрелци и Риби, определете си приоритети и следвайте конкретен план, ако трябва да свършите различни неща както на работното място, така и у дома, защото е много вероятно накрая да се натрупат много неща и да нямате време дори да довършите необходимите.

Телец, Лъв и Водолей, всичко е възможно и всичко може да бъде постигнато, стига да имате план и да не се отклонявате от него. Претеглете плюсовете и минусите, както във финансов, така и в романтичен план, и след това действайте съобразно тях.