Днес енергията, която ни изпращат планетите, напълно ще отслаби съпротивите и ограниченията. Оптимизмът и ентусиазмът ще ни завладеят, очакванията ни ще се увеличат, а няма да липсват положителни новини и срещи, но и възможности за нови любови и печалби. Ще се появят обаче и явления на лекомислие, незрялост, безотговорност и склонност към "злоупотреби", мързел и големи обещания. Възможно е също така да похарчим много пари за наше удоволствие, за забавление, за развлечение, с риск да изпразним портфейла си или да излезем извън бюджета

Кои знаци са засегнати днес?

Телци, Лъвове, Скорпиони и Водолеи, днес вероятно ще прекрачите границата или поне ще се доближите до превишаване на лимитите си. Но имайте предвид, че повече не винаги е добре и количеството не върви ръка за ръка с качеството. Контролирайте... апетита си!

Овни, Везни, Раци и Козирози, вие имате неограничена жажда за любов и пари, забавления и възможности. Ако направите правилното разграничение и управление и не се увлечете от големия си апетит, ще бъдете най-облагодетелствани през деня.