Луната в Дева ни приканва да анализираме всичко, дори желанията или чувствата си, за да се уверим, че това, което искаме, е подходящо за нас или че е важно да бъде управлявано по-добре. Ще се опитаме да сложим ред в съзнанието си, да се организираме, да видим какво трябва да направим и какво не. Обаче опозицията на Луната с Нептун в Риби , не само че няма да ни помогне изобщо, но и напълно ще ни дезориентира, няма да имаме ясна представа за ситуациите, приоритетите или желанията си, ще сме раздвоени между ума и сърцето си и може да виждаме нещо като идеално, но то да не е такова!

Кои знаци са засегнати днес?

Деви, Риби, Близнаци и Стрелци , преценявайте и решавайте не само въз основа на това, което трябва да се направи, но и на това, което чувствате. Ако видите, че не можете, не се измъчвайте, само защото не искате да оставите недовършени дела. Утрешният ден също е подходящ да завършите започнатото.

Лъвове, Водолеи и Скорпиони , слушайте сърцето си, но се съобразявайте и с разума си. Не позволявайте на желанията да замъглят преценката ви и да излязат извън контрол, защото в противен случай изборът ви ще бъде погрешен и непечеливш.