Луната, рано сутринта, ще премине в Скорпион, засилвайки нашите страсти и емоции, което ще направи климата силно еротичен и чувствен. Силните желания ще изплуват на повърхността, страстите ни ще се засилят, желанията ни, както и решителността ни, и ще е трудно да не се поддадем на нуждата да ги задоволим и да получим това, което искаме и както го искаме. От друга страна, съобразителността, методичността, силната воля и най-вече инстинктът ни са ценни инструменти, които трябва да използваме, за да постигнем целта, която сме си поставили.

Кои зодии са засегнати днес?

Скорпиони, вашият сексапил и силата на личността ви са такива, че ви предлагат всичко, което искате, без дори да си правите труда да го заявите. Просто протегнете ръка и го вземете.

Телец, Лъв и Водолей, абсолютните позиции и подозренията, с които се сблъсквате, не ви оставят място за движение, както бихте искали, тъй като сте в процес на доказване на това, което сте, както на работното място, така и в отношенията си или у дома.

Раците, Козирозите, Овните и Везните , от една страна, вашата нажежена до червено сексуалност, а от друга - нарастващата ви нужда да получите това, което ви липсва, ви държат нащрек. Вие искате всичко сега.