Малко преди началото на новия ден Слънцето преминава в Козирог, отбелязвайки зимното слънцестоене. Тази нощ ще бъде най-дългата нощ за цялата година, за да може денят бавно да се възстанови. Призовани сме да вървим по пътя на опита си, да проявяваме отговорност и зрялост, да си поставяме нови цели, да преследваме амбициите си, да се стараем повече и да останем всеотдайни и последователни в отговорностите и задълженията си, защото само така ще бъдем възнаградени. Няма значение колко време ще ни отнеме да постигнем това, което искаме, защото всеки изминал миг работи в наша полза, ако знаем как да го използваме.

Кои знаци са засегнати днес?

Козирози, действайте, поставяйте си цели за подобряване на личния и особено на любовния си живот, като не обръщате внимание на миналото, а на бъдещето.

Раци, Овни и Везни, опитайте се да останете съсредоточени и последователни в това, което сте предприели, за да няма странни дни, които да са, нито във връзката, нито в дома или работата ви. По този начин ще спечелите уважението и признателността на околните.

Деви, Близнаци, Стрелци и Риби, както във финансов, така и в романтичен план, навлизате в период, в който можете да постигнете много, ако останете отдадени на целите си и не ги изхвърляте!