Преди Слънцето да направи първата си стъпка в Козирог , то прави квадратура с Юпитер в Овен, предлагайки вълнение, безгрижие, радост, оптимизъм, удобство и решения от нищото. Танцът на успеха продължава добре и с повишена енергия се приближаваме все повече и повече към Коледа. Но прекаленият ентусиазъм и липсата на умереност водят до лекомислие и безотговорност, затова нека бъдем по-съсредоточени, за да се възползваме максимално от предоставените ни възможности.

От друга страна, имаме и тригон на Венера в Козирог с Уран в Телец, който се отнася до неочаквани, положителни развития в един ден както във финансите ни, така и в любовните ни дела, тъй като любовта, внезапна или светкавична, може да се появи, изненадвайки ни и преобръщайки дните ни. Склонността ни да бягаме от обичайното, да обновяваме живота си, дори външния си вид, е доста силна, както и да експериментираме, да опитваме други преживявания, ексцентрични или необичайни.

Кои знаци са засегнати днес?

Овен, Везни, Раци и Козирози от първа декада, благосклонност и възможности, от една страна, невъздържаност и неудовлетворени наклонности, от друга. Имайте предвид, че ако избягате, заради вторите може да загубите първите и не само това, но и ще ви се наложи да платите скъпо.

Деви, Стрелци, Близнаци и Риби от първата декада, ще виждате всичко красиво и прекрасно и бихте се справили добре, но внимавайте с високите си очаквания и не очаквайте да ви дадат небето със звездите.

Козирози и Телци, вие предизвиквате, изненадвате приятно и създавате нови факти. Не се колебайте пред промяната на външния вид, която ще добави още точки към чантата ви.

Овни, Везни, Раци, Лъвове, Скорпиони и Водолеи, само ако излезете от утъпкания път и заложите на изненадата, ще спечелите. Внезапно развитие на събитията в дома, работата или връзката ви временно ще ви разтревожи, затова имайте бързи рефлекси.

Близнаци, Стрелец, Дева и Риби, очаква се положително развитие в любовните ви дела, но и неочаквани печалби от работата.