Енергията, която планетите ни изпращат днес, от нищото връща на преден план любовните дела и ни освобождава от навици и зависимости, изисквайки от нас да следваме друг модел. Сътресенията ще са достатъчно, изненадите също, разстройвайки или напълно променяйки баланса в нашите взаимоотношения или финанси.

Ясно е, че ще има реакции, напрежения и разриви, тъй като желанията са различни или има невъзможност да се подходи по нов начин, който ще ни помогне да постигнем желаното. Всъщност, е възможно миналото да се върне по някакъв наичн в настоящето и да поиска част от вниманието и времето ни.

Ето и най-засегнатите знаци днес:

Телци, Лъвове , Скорпиони и Водолеи, поемете по друг път, за да постигнете по-бързо своите лични или професионални цели. Това така или иначе е време на промени, така че опитите да задържите това, което имате, в името на добрите стари времена, са безполезни. Може би в миналото се крие решението на някакъв проблем, който имате сега.

Овни, Везни, Раци и Козирози, налице е всеобща нестабилност, която не помага нито да мислите ясно, нито да вземате правилни решения. Затова оставете нещата да се движат, където и да ви отведат. А внезапната повторна поява на бившия партньор няма да ви изненада.