Днес има възможност да заподозрем определени лица в целенасочени действия срещу нас, особено ако имаме усещането, че крият нещо от нас, имат лошо настроение или упорито отказват да се придържат към първоначалните си позиции и намерения. Най-вероятно всичко това ще ни направи още по-самотни или ще създаде напрежение с хората около нас, особено ако започнем да ги обвиняваме.

Вечерта Луната ще премине в Телец , където спокойствието и практичността ще надделеят и импулсивността няма да определя действията ни.

Ето и знаците, които са най-засегнати днес:

Везни, Овен, Раци и Козирози, крайният изход на някои неща изглежда зависи от други, но би било добре да останете предпазливи, що се отнася до тяхната цел и намерения. Но не започвайте да хвърляте обвинения, ако не ги основавате на нещо конкретно.

Близнаци, Стрелци, Деви и Риби, инстинктите ви настояват, че е необходимо партньорство, въпреки че това не е вашият избор. Не прибързвайте, за да могат да се уредят финансовите въпроси, които търсят решение. Бъдете внимателни, защото може да дадете много повече, отколкото да получите, и да се окажете в дълг.