Луната ни кара да дадем приоритет на домашните задължения и практическите въпроси, чиято организация е необходима, и вероятно да успеем да изпълним много от тях. Освен това тя насочва вниманието към здравето и благополучието ни, физическата ни форма, диетата ни, животните или растенията ни. От друга страна, ще се радваме да направим услуга или да помогнем на всеки човек, на когото можем, ако той ни помоли за това.

В следобедните часове атмосферата става доста красива и забавна. Освен възможности и късмет, носи подаръци или удобства, както и излети и нощувки.

Кои знаци са засегнати днес?

Деви, това е вашият ден и ще му се радвате много, тъй като ще излезе и вашата програма и интересът ще е насочен към вас, ще се съберете и ще успеете да покриете много от нуждите си.

Близнаци, Стрелци и Риби, направете си списък с това, което трябва да свършите, за да не се разпилявате и да не се дразните. Само така ще успеете да завършите това, което е необходимо или се иска от вас, и няма да се откажете по средата.

Телци, Скорпиони, Лъвове и Водолеи, съсредоточете се върху същността, за да можете да направите правилно разграничение между това, което ви е необходимо, и това, което искате, но което може изобщо да не послужи за нищо. Не е лошо да оставите емоциите настрана за известно време и да погледнете на нещата логично.