Енергията, която ни се изпраща днес, има за цел да смекчи ентусиазма ни и ни призовава да се съсредоточим върху една единствена цел. Тя укрепва волята, решителността и упоритостта ни да постигнем всичко, което сме си поставили за цел, но също така и издръжливостта, необходима да упорстваме и да не се отказваме пред първото препятствие, което се изпречи на пътя ни. От друга страна, тя ни дава и склонност да станем по-практични, да опростим живота си, да го стабилизираме и да се съсредоточим върху това как да си осигурим най-основните и важни материални и емоционални неща, които са ни необходими.

Телци, сега е ваш ред да бъдете главните действащи лица в събитията, така че не забравяйте да покажете уменията и талантите си и да пожънете награди!

Лъвове, Скорпиони и Водолеи, време е да поставите напред своите професионални и лични дела, но не позволявайте на упоритостта да ви заслепи.

Козирози, Раци, Овни и Везни ако управлявате по-добре ресурсите си, ще постигнете чудеса във финансите си. По отношение на сексуалността ще имате много и възможностите да... започнете нови отношения са по-големи от всякога.