X

До всички дами, преследващи грешните мъже през целия си живот

от в 11:42 на 08.11.2016 в Всичко за теб | Любов


До всички дами, преследващи грешните мъже през целия си живот

До всички дами, преследващи грешните мъже през целия си живот

Преследвах грешните мъже през целия си живот.

Познаваш този вид мъже.

Онези, които се влюбват в моята фантазия и бягат надалеч в мига, в който реалността надделее. Онези с приятелки. Съпруги. Онези, които не ме искаха наистина, за повече от няколко месеца забавление. Онези, които спят с различни неща и изместват поглед, за да скрият света, пълен с лъжи, на който можех да видя само повърхността, ако опитвах. Онези, които се държаха достатъчно зле с мен, за да ме задържат. Онези, които обичат зависимостта си повече, отколкото биха могли да обичат жена като мен.

Мисля, че всички ние сме виновни за това, че поне веднъж в живота си сме преследвали грешния мъж.

Преследвах грешните мъже към градове, в които никога не бих да искала да живея. На почивки, за които не бих и могла да си мечтая – дестинации като знойните тропици на моето неизбежно недоволство. Преследвах ги към сърцето на моето циклично себенараняване, предрешено като безусловна любов към мъжете, които никога няма да заслужават мен и всичко, което бих могла да им предложа.

Не защото са чудовища.

Вината не е в тях.

Преследвах грешните мъже, за да избягам от себе си и страховитата мощ на всичко, което бях родена да бъда.

И ако трябва да бъда честна – представям си, че не съм сама.

Тази година, годината, в която навърших 30, успях да приключа нездравословна дълга връзка, изпълнена с непрекъснати събирания и раздели и в която аз бях „другата жена“ за повече от седем години. Между неспазените обещания и пристрастяващите пристъпи на надежда и безнадеждност, успях да взема живота си в ръце. Придобих някаква перспектива, поех пълната отговорност за моята реалност и благодарение на нещо по-голямо от мен, намерих достатъчно сили вътре в себе си, за да си тръгна.

Спрях да преследвам мъже. Вместо това написах манифест в чест на всичко, което искам в един мъж, обещавайки си, че никога няма отново да се примиря с нещо по-малко от това, което заслужавам. Този манифест е революция на любовта към себе си, със своята власт и последствия. Сега се съсредоточавам върху това да се превърна в човека, когото искам да обичам, вместо да търся някой, който да запълни празнините в мен.

Добре дошли в изследването на силата, пълна промяна в целия ни подход към мъжете. Когато отчаянието се превърне в желание, ние ставаме свободни да изразим всичко, което искаме, всичко, което сме и всичко, което се осмеляваме да бъдем.

Да, искам мъж. От най-дълбоките кътчета на сърцето си, искам мъж.

Но не се нуждая от мъж.

Нека изясня всичко. Тази разлика между желание и нужда е сила. Сега знам. И вместо да търсим и преследваме, може да изразходим енергията си в това да бъдем, да станем, да създадем, да желаем, да изразим.

И от дълбините на това, което желаем, започваме пътешествие към това да изживеем и обичаме всичко, което е предназначено за нас. И да си тръгнем от всичко, което ни кара да се чувстваме свободни.

Искам мъж.

Искам мъж със сърце – толкова голямо, колкото огромните вълни, заради които се буди рано сутрин, за да сърфира и за които мечтае в сънищата си всяка нощ.

Искам мъж, който не играе на дребно, който се справя с изкушението да използва зависимостта като начин да саботира себе си, който разпознава своята вродена мощ като Дух, който живее в него и който уважава всичко, което е роден да раздава.

Искам мъж с революционен воински дух, който знае, че най-голямата съпротива е да пишеш истории, с които да направиш несправедливите системи незначителни, който живее живота си, изграждайки светло бъдеще, от което човечеството и Майката Природа, ще се гордеят.

Искам мъж, който да ме гледа, сякаш съм магия, който прониква в мен сякаш съм богиня, въплътена в едно със свещената женственост. Мъж, който не се страхува от треперещата власт на моя безкраен оргазъм, който се гордее с моя пълен и необуздан екстаз и го приема като негова божествена привилегия към жизнена енергия, която само нашите души и тела са способни да създадат заедно, невъзможното величие, което никой от нас няма да разбира напълно.

Искам мъж, който се гмурка с главата напред в собствената си тъмнина, излизайки като победител в светлината, с която е предназначен да освети света, споделяйки своите специални дарби като уникални дарения, съответстващи на целите и на човешката страст, за всеобща полза тук на Земята.

Искам мъж, който знае, че обич от дъното на душата е всичко, от което се нуждая в един мъж и че това изисква премахването на всички бариери пред това да обича себе си дори с недостатъците си. Защото всичко по-малко би направило лоша услуга и на двама ни.

Искам мъж, който не се чувства застрашен от това аз да бъда най-страхотната версия на себе си, който може да ме издържи, когато съм непростимо лоша, който вижда в мен всичко, което съм, който ме обича - добра и лоша - с търпението и екзалтацията на лунен лъч, звездна душа, която е тук на Земята, за да се представя за човек.

Искам мъж, който се влюбва във фантазията ми, но остава с мен заради реалността ми.

Искам мъж, който ме желае, но не защото се нуждае от мен, не защото го е страх да ме изгуби, но защото се буди, чувствайки се цял и избира мен, въпреки всичко. Всеки Един Ден.

Искам мъж, който може да бъде всичко, което искам и всичко, което всъщност е, едновременно и с мен.

И когато той ме открие, обещавам да бъда всичко, от което се нуждае и всичко, което съм, едновременно, за него.

Дотогава ще бъда тук, толкова дива и свободна, колкото ми е възможно, защото нищо по-малко от точно това, което искам, може да бъде по-добро от това да бъда сама и да бъда себе си.Теми   връзки | жени | любов

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.