Какво искаме ние, жените – един от най-сложните въпроси, който кара милиони мъже да се чувстват объркани и оплетени в милионите възможни отговори. Можеш да търсиш отговора къде ли не – в книги, в статии, в разговори с приятели или дори да попиташ жената до себе си. Но пак ще останеш с усещането, че не си получил перфектния отговор.

А ключът към него е в способността ти да разбираш жената. Да разбираш от какво се НУЖДАЕ. Тогава ще разбереш какво наистина ИСКА. А тя се нуждае само от няколко прости неща:

1. Жената има нужда да бъде твой приоритет.

Това не значи, че иска да прекарваш с нея 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Значи само, че иска да усеща, че се съобразяваш с нея, че мислиш за нея, че цениш това, което е между вас, че искаш да го запазиш. Че искаш да е щастлива.

2. Жената има нужда да усеща, че я чуваш.

Вярно е, че жените говорим. При това много. Много повече от мъжете. Но това не значи, че нещата, които казваме, са безсмислени и маловажни. Когато една жена споделя с теб, за каквото и да било, тя иска да усеща, че я чуваш. Че думите й са важни за теб. Че се съобразяваш с нея. Че ти е интересно с нея.

3. Жената има нужда да усеща сигурност.

Тя иска да се чувства защитена емоционално. Има нужда да знае, че ти си убежището, което е търсила толкова време. Че ръцете ти ще я прегърнат. Че може да облегне глава на гърдите ти и да се успокои.

4. Жената има нужда да се чувства ценена.

Иска да показваш, че цениш нещата, които прави за теб, старанието, което полага. Иска да не се чувства като даденост в живота ти. Иска да я печелиш всеки ден. А първата стъпка към това е просто като й казваш: „Обичам те”.

5. Жената има нужда в живота й да има романтика.

Дори да отрича, че е романтичка, всяка жена обича романтичните жестове. Просто за всяка жена романтиката е различна. Понякога е букет рози, подарени без повод, понякога е просто чаша вино на терасата на лунна светлина. Подарявай й романтични жестове, а тя ще ти подари сърцето си.

6. Жената има нужда да се чувства красива.

Не можеш да си представиш какъв натиск оказва обществото върху съзнанието на жените. С какви критерии ни кара да се борим. А тази борба е толкова уморителна. И изтощителна. Жената просто има нужда да се чувства красива в очите ти. Дори да не е идеална (защото и ти самият не си), има нужда да усеща, че е идеална за теб.

7. Жената има нужда да говориш с нея.

Знам, че мъжете не сте много по приказките. Но за жената разговорите са важни. Тя има нужда да се чувства като твой партньор, като твое продължение. Така, както ти си нейното. Има нужда да знае, че споделяш всичко с нея, за да може и тя да споделя всичко с теб.

Просто...

Жената има нужда от ТЕБ.

Автори: A&Z