В живота има познанства, които са предопределени свише - кармично, няколко пъти в живота си трябва да срещнем определени хора, които могат коренно да променят съдбата ни. Това е точно събитието, което очаква Риби, защото Новолунието на 8 май е във вашия сектор за пътувания и срещи, докато Юпитер ще бъде в съвпад с Уран, което може да доведе до внезапна поява на важен човек. Тогава, години по-късно, ще разберете, че това стечение на обстоятелствата е абсолютна магия и не се случва току така. Но всъщност вие сте работили за това през цялата година, разширявайки своите „желания“ и развивайки финансовия си таван. Това може да е жена, която ще ви покани да работите в друга компания или мъж, който само с един разговор ще повлияе силно на самочувствието ви. Бъдете отворени и вижте какво ще се случи!
Според хороскопа на Рибите през май 2024 г. животът придобива нов смисъл. Събитията ще се развиват по благоприятен сценарий, което ще се отрази положително на настроението. На вълната на ентусиазма ще бъде възможно да се извършат революционни трансформации. Що се отнася до финансовото положение, Рибите ще се чувстват доста уверени. През месеца на Телеца тенденциите за натрупване са силни, трябва да ги следвате. Време е да започнете да инвестирате или да направите покупка на статусна вещ. Енергията на Цветното пълнолуние през май има силно въздействие върху Рибите, като провокира емоции. Ако ги насочите в правилната посока, ще успеете да установите отношения с любимите хора. Една семейна почивка ще ви помогне да разрешите отдавнашни конфликти.

Въпреки това, за тези Риби, които не са имали никакви движения към парична експанзия, Новолунието може да доведе до диалог, който ще „взриви“ мозъка и може би ще доведе до желание да се подложите на обучение или да учите нещо, което сте отлагали отдавна време. За много Риби именно през май в главата ви ще прозвучат идеи, които ще бъдат реализирани през 2025 г. и това е свързано с потенциала, който отдавна трябва да сте реализирали. Например, на Новолуние на 8 май можете решите да научите нов език или да вземете курсове, което първоначално ще ви изглежда като лека шега. Но...инцидентите не са случайни, всичко това е знак, че през 2025 г. животът ви наистина ще се промени безвъзвратно. Събитията от първите дни на май ще засилят увереността в себе си, ще е възможно да постигнете добър успех. Отношенията в екипа ще се подобрят, най-накрая ще е възможно да установите диалог със стари опоненти. Хороскопът на Рибите съветва да заложите на красноречието: всичко започва с една дума. Ако има известни проблеми в общуването, можете да посещавате курсове по създаване на контакти. Благодарение на влиянието на Венера в Телец ще ви бъде по-лесно да се справите с трудностите. Интуитивно Рибите ще изберат най-добрия вариант, докато близкото обкръжение ще играе също толкова важна роля. През този период хората охотно установяват контакти, всеки се стреми да се докаже от най-добрата си страна. Неочаквано може да се появи човек от миналото, който ще се превърне в главен участник в събитията.

Също така важно събитие за вас ще бъде съвпадът на Марс с възела на бъдещето на 18 май, което ще донесе пробив в приходите ви. Може да започнете работа с нов екип или ще имате първото си запознанство с хора, които ще ви изведат на ново ниво в живота. В средата на месеца умората ще се усети, благосъстоянието може да се влоши. Дори безобидните неща ще се възприемат негативно, откъдето идват недоволството и раздразнението. Според общия хороскоп на Рибите през май 2024 г. конфликтите и кавгите за дреболии могат да доведат до самота. Необходимо е да се сдържате, за да не се разорявате на тези, които изобщо не са виновни за това. Тъй като при Меркурий в Овен акцентът се измества върху външните въздействия, страховете и комплексите отстъпват на заден план. Скромните Риби ще повярват в своята неотразимост и ще искат да се превърнат в център на вселената. Тази роля изисква подходящ антураж, освен скъп гардероб са необходими и прилични условия на живот. Може би е време да се сдобиете с респектиращ апартамент.

Продуктивността до края на май ще се увеличи, а рискът от провал ще намалее. Това става възможно благодарение на умението ясно да изразявате мислите си и да изслушвате другите. Хороскопът за май за Риби предвижда натоварен работен график. Възможно е да възникне неотложна необходимост да заминете в командировка, което ще помогне за затвърждаване на постигнатите успехи. Благоприятният сценарий е подкрепен от позицията на Марс в Овен, който носи мощен заряд от енергия. За някои Риби това ще бъде добър стимул за самоусъвършенстване, а за други - допълнителен аргумент да продължат да работят върху себе си. За да изваяте мечтаната си фигура, е добре да редувате различни видове дейност: бягане и плуване. Успехът ще бъде очевиден.

Още на 23 май можете да получите красив подарък - Венера се свързва с Юпитер в Телец, което може да донесе покупка на скъпи бижута, кола или пътуване до луксозен хотел. В същия ден ще има Пълнолуние в Стрелец, което може да завърши цикъла, започнал в живота ви на 12 декември. Например, ако сте започнали да търсите нова работа, сега най-накрая ще отидете на интервю в мечтаната компания. Също така е вероятно да постигнете важна цел, свързана с жилищата - Юпитер ще се премести във вашата недвижима къща на 28 май, така че може да успеете да закупите апартамент, вила или вила.