Остават броени дни до лятното издание на Webit в София Тех Парк на 28 юни 2022, в края на което ще завършим със специална церемония за връчване на най-голямата награда за иновации и устойчивост в света от 6 милиона!

Събитието ще ни срещне с икони на иновациите от цял свят, както и (може би) с основателите на бъдещите Google, Amazon, SpaceX...

Сред лекторите са: - президент на Google за ЕМЕА - Мат Бритин - водещия професор по генетика на Харвард - проф. Джордж Чърч - един от символите на съвременната рекламна индустрия - Сър Мартин Сорел - иконата в инвестициите - Тим Дрейпър - лидера за Европа на най-голямата крипто борса в света, Binance - Мартин Брънко - жената, в чийто гараж е създаден Google - Естер Войчитски - лидери от Mastercard, Forbes, Sony Ventures Corporation, Philips, SAP, WWF, F-secure, Trend Micro, Ericsson, Nokia, VMware, CNN, BBC, CNBC и десетки други.

Вижте всички лектори тук

 

КУПЕТЕ БИЛЕТ СЕГА - ЦЕНИТЕ СЕ ПОКАЧВАТ СЛЕД 10 ДНИ

Ще говорим за иновации за по-добър живот, изкуствен интелект, медии и реклама, финансови технологии и устойчиви финанси, предприемачество, здравеопазване и много други.

На паралелна сцена над 60 основателя (избрани от над 3000) ще представят своите компании, а вечерта всички заедно ще присъстваме на церемония, на която ще обявим победителите и ще ги наградим с 6 милиона инвестиция в рамките на Founders Games.

ДОЖИВОТЕН ДОСТЪП ДО WEBIT

Зад изключителния успех на IPO-то на WIN (www.Webit.Network) стои доверието на 752 човека, чиито инвестиции достигат 14 милиона. Това доверие не е просто голямо - то е уникално! В момента по света почти не се случват IPO-та, а камо ли да са презаписани над 2.4 пъти! И именно това публично доверие е най-големият капитал на всичко, което WIN прави! “За мен този капитал няма измерение в пари. Освен всичко друго аз заставам с името си и с 30 години професионална история пред всички вас - хората, които доверихте парите си в WIN!” - споделя основателя на Webit и WIN д-р Пламен Русев.

На всички първи инвеститори на WIN ще бъде предоставен доживотен достъп до Webit, докато са притежатели на акциите, които са закупили от IPO-то. Te ще получават специален билет за всяко Webit събитие в България.

“За мен ще бъде чест вие да сте сред аудиторията на всяко Webit събитие в България и аз да заставам пред вас лично и открито да обсъждаме теми и предизвикателства от общ интерес. Най-вече открито да давам отчет за работата ни и за това къде инвестираме парите ви и защо.”

Така всички закупили акции в WIN ще имат директен и личен достъп до д-р Русев, но и ще виждат с очите и ще чуват с ушите си точно в кои компании WIN ще инвестира парите им и защо.

Нещо повече те ще бъдат сред малцината, които лично ще научават и следят посоките на развитие на технологиите и бъдещите иновации и така ще стават по-подготвени за бъдещето.

“Общността на WIN тепърва ще става все по-голяма не само в България, а в цял свят! Именно за това независимо дали сте си купили 1 акция за 1,05 лв или 500’000 акции - това няма значение! Доверието на всеки един акционер е важно за мен и за това всеки от вас ще получи ДОЖИВОТЕН ДОСТЪП ДО , докато е притежател на пакета от акции, които е закупил на 6 юни 2022 г.” - д-р Русев.

За да получите своя доживотен достъп до Webit - трябва да се акционер в WIN и да се регистрирате на адрес: https://webit.capital/registracia.php (подлежи на проверка и одобрение)