X

Дрехите се сменят на Въртидрешка!

от в 10:00 на 22.09.2016 в Свободно време | Интересно

Оцени тази статия:
Дрехите се сменят на Въртидрешка! Мария Стоянова

Дрехите се сменят на Въртидрешка!

Дрехите се сменят на Въртидрешка!

Добра новина за всички търсещи сезонно модно вдъхновение. Създателите на „Empty Your Wardrobe” се завръщат с ново име, свеж полъх и много идеи. На 2 октомври 2016 г., неделя, Betahaus Sofia ще събере готини хора, интересни дрехи и много творчески работилници. Размяната на дрехи, започва точно в 10 часа. Не е необходимо предварително записване. Всеки, който има ненужни дрехи в гардероба си, може да дойде и да ги замени за други, които отново да облича. Изискването е те да са запазени, чисти и добре изглеждащи. Няма ограничение в бройката, която всеки ще вземе обратно. Артикулите могат да обхванат дамски, мъжки, детски – дрехи и аксесоари. Качеството на това, което ще вземеш, зависи от това, което ще подбереш за размяна.

Предвидени са три зали. В едната ще намериш дрехите за размяна, в другата ще можеш да релаксираш, докато се наслаждаваш на светлинно шоу или смехотерапия, а в Betacafe ще придобиеш различни творчески умения в предвидените работилници.

Очакват те много награди, интересни срещи и яки дрешки, с които да обновиш гардероба си.

Организирани са творчески работилници, в които да се включиш: работилница по рисуване с къна по кожата, минерален грим, рисуване със светлина (Dark Lights Project), направа на бижута от „Nicollette Accessories“. „Mo&Bo Creative House“ ще покажат как да вдъхнете нов живот и изрисувате текстилни чанти, а „Cheese&Ashtray“ ще ни учат как да си ушием раничка. Ще се научиш и как от стара дреха да зарадваш детето си с ръчно направена кукла.

Дрехите, които не намерят нов собственик, ще бъдат предадени към НАТФИЗ за реквизит, както и към организация „Дари Любов“, помагаща на хора в нужда.

Повече за събитието, може да научиш на официалната му фейсбук страница.


Теми   дрехи | интересно | свободно време

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.