Обичате ги яростно, но дълбоко в сърцето си знаете, че никога няма да върнат обичта ви. Някога те страстно жадуваха за вас, но сега сърцето ви се къса, докато ги гледате как прелитат от любовник към любовник, осъзнавайки, че никога не са ви обичали истински. Искаш да можеш да ги привлечеш в себе си, за да възродиш ценните моменти, когато си им бил единствен. Но колкото и да копнеете да бягате след тях и никога да не поглеждате назад, време е да спрете да ги преследвате и да започнете да преследвате истинската любов.

Време е да признаете, че заслужавате повече от половин любов. Помислете за моментите, в които те са отказали да отделят време за вас, обидите, които са ви хвърлили, времената, когато главозамайващите трептения в стомаха ви са заменени от насилствено гадене, докато бавно ги наблюдавате как се превръщат в някой, когото никога не бихте могли да обичате. Спомнете си времената, в които едва не се отдалечихте, защото те разбиха сърцето ви, обещавайки си, че това ще бъде последният път, когато се връщате при тях. Знайте, че сте достойни за блажена любов, любов, която се жертва, любов, която ви възприема като равни, любов, която няма да ви сломи.

Време е да разберете, че истинската любов ще ви намери в точния момент. Припомнете си начините, по които вашите приоритети се различават от техните, как никой от вас никога не би могъл да се съобрази с вашите мечти и желания. Отдайте своя контрол само на Вселената, като се доверите, че някой ден съдбата ще ви донесе вечна любов, дори ако постоянно се озовавате в очакване на отговори. Наслаждавайте се на независимост, приключения и приятелство, вместо да бързате след любовта, принуждавайки това, което не е предназначено да бъде.

Време е да приемете, че вече не ви преследват. Въздържайте се да бягате към тях и далеч от истината - че страстта им е изчезнала с течение на времето, че имате живот извън отслабващата им любов. Потопете се в процеса на самолюбието, преследвайки собствените си мечти, както някога сте преследвали сърцето им. Излекувайте всяко парче от себе си, като се свържете отново с всичко, от което са ви ограбили - с вашите страсти, мечти, жизненост.

Те разбиха сърцето ти и те оставиха самотен, но ти все още ги гониш, молейки се да се върнат с любовта, която някога си споделял. Но вместо да копнеете за страстта от отминалите дни, приемете времето на Вселената и подновете любовта си към себе си. Време е да спрете да ги преследвате и да започнете да чакате безусловната, вечна любов, която наистина заслужавате.