Джеймс Бролин разкри тайната на успеха в своя 25-годишен брак с великата Барбра Стрейзънд пред TMZ.

82-годишният холивудски ветеран казва, че терапията е ключът към постигането на семейно блаженство с легендарната му съпруга.

Попитан какви брачни съвети би дал на „новото поколение“, Бролин твърди: „Имайте посредник, с когото и двамата лесно ще седнете и ще разрешите нещата. Разрешава ги незабавно“. Маркъс Уелби, доктор по медицина, добавя, че „умен приятел“ също може да помогне вместо платен професионалист.

„Научете се да преговаряте“, заявява Бролин. „Винаги един от двамата се измъква и казва: „Ааа, опитах това. Не се получи.“ Носителят на „Златен глобус“ съветва двойките „да се придържат към това“ и „да плачат заедно“.

Бролин и Стрейзънд се запознават чрез общ приятел през 1996 г. и се женят през 1998 г.

Носителката на „Грами“, преди това е била омъжена за актьора Елиът Гулд от 1963 до 1971 г. – съюз, от който се ражда единственото ѝ дете, Джейсън Гулд, на 56, който също е актьор.

Преди да се впусне в епичния си роман с Барбра, Джеймс имал бурен роман с активистката по дива природа и амбициозна актриса Джейн Камерън Ейджи през 1966 г. – сключват брак само след 12 дни запознанство. Двойката има две деца, Джош и Джес, преди да се разведат през 1984 г. Вторият му брак е с друга актриса, Ян Смитърс, през 1985 г. Двамата имат една дъщеря, Моли Елизабет, и се разделят през 1995 г.

И за разлика от много бракове, връзката, която Джеймс споделя с Барбра, била засилена от пандемията, тъй като той разкри през 2021 г., че двойката „буквално се е влюбила през този период от време“.