Джейн Фонда заяви, че се чувства "много силна", докато преминава през лечението. 84-годишната актриса, която през септември обяви, че е диагностицирана с неходжкинов лимфом, заяви:

"Не ми пада косата. Не ми се гади. Седмицата, в която получавам химиотерапията, е трудна, но след това се чувствам добре. Чувствам се много силна."

Фонда, която сега е "на половината път" от химиотерапията, каза също, че намира време да тренира в дните на лечението си.

"Дори в дните, в които получавам химиотерапия, продължавам да тренирам", казва тя пред списание People. "Тренировката е бавна и не е това, което беше преди, но все пак се движа и поддържам сили."

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

 

Звездата от "Грейс и Франки" обясни тайната на своята устойчивост, като обясни: "Живях добър живот. Живях продуктивен и целенасочен живот. И умирането е част от живота. Надявам се, че мога да бъда пример за младите хора, за да не се страхуват от остаряването. Просто трябва да се грижиш за себе си..."

Холивудската легенда ще навърши 85 години следващия месец, но отпразнува важното събитие по-рано с парти в Атланта, на което събра над 1 млн. долара за кампанията "Джорджия за младежки потенциал" (GCAPP).

Почти на 85, Джейн Фонда все още е една от най-вдъхновяващите жени в историята!