Партньорката на секссимвола Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес, си спомни как преди години суперзвездата на Манчестър Юнайтед е дошъл да я вземе от работа с колата си, която била Bugatti, и е оставил безмълвни всичките й колежки.

По това време испанската красавица работила в магазин за 10 паунда на час. Днес обаче, признава с ръка на сърцето, че пътуването с частния самолет на мъжа й Gulfstream G20 за 20 милиона паунда дотолкова я е разглезило, че дори не би могла да си представи да пътува с редовен полет. Любопитен факт е, че машината развива до 900 км/ч и с четирима пътници на борда би могла да измине над 6000 км само с едно зареждане. 

Роналдо наистина я обожава и изпълнява всяка нейна мечта през годините. Последната й бе да я заведе до Лапландия, за да могат и четирите деца нда видят Дядо Коледа. И разбира се, той я изпълни.

В своето ново шоу "Аз съм Джорджина", което тръгна навръх 28-ия й рожден ден, смуглата красавица признава: "За мен най-добрата част от пътуването с самолета на Крис, е неговият екипаж. Да, без съмнение самолетът наистина улеснява живота ни много". 

"Спомням си, че веднъж дори ми се наложи да избера тоалет за фестивала в Кан и използвах самолета, за да отида директно до студиото на Жан Пол Готие в Париж. Просто, ако трябваше да вися 2 часа на летището с Кристиано, щях да полудея. По-добре да не пътувам, отколкото да изтърпя цялото това чакане", признава брюнетката.

Документалната поредица от шест епизода ще разкрие пътя, който е трябвало да измине Джорджина от бедността до това днес да има охолния живот и един от най-желаните мъже на планетата.

До срещата си с Роналдо работи в магазин на Gucci в испанската столица. Срещат се през 2016 г.

"Срещнахме се през 2016 г. Много пъти е идвал да ме взима след работа, често е било дори след 22:00 ч. Тогава работех в магазин на Gucci в Мадрид Спомням си, че веднъж дойде с колата си, Bugatti, а колежките ми направо полудяха и започнаха да пищят в мига, в който го видяха. Да, отидох на работа с автобус, а си тръгнах с Кристиано и колата му. За хората определено беше трудно да повярват на очите си", спомня си Джорджина.

Роналдо, който също участва в шоуто, признава, че бързо е осъзнал, че Джорджина е жената на живота му и добавия: "Да, беше "нормално", така да се каже, защото тя вече беше моя приятелка. Знам какво притежавам, какви коли имам и щеше да бъде доста смешно да я взема с такси. Но беше адски смешно да я чакам в скъпата си кола пред магазина", споделя футболната звезда. 

Португалският нападател неведнъж е признавал, че Джорджина не е била любов от пръв поглед. "В началото не мислех, че ще се влюбя така силно в нея. Честно, не го очаквах, но много скоро след това осъзнах, че тя е жената, която е за мен и с която искам да остарея", разказва с усмивка Роналдо. 

Припомняме, че в момента звездната двойка очаква близнаци и отглеждат 4-те си по-големи деца.