Преди няколко дни ви разказахме за малка част от предстоящите нови епизоди от втория сезон на сериала за живота на половинката на футболната звезда Кристиано Роналдо Джорджина. След като от трейлъра към втория сезон разбрахме, че тя ще говори открито за загубата на един от близнаците след раждането, половинката на един от най-желаните мъже в света открехна завесата към още една част от личния им живот.

Поканена да вземе участие в популярното испанско токшоу "Мравуняка" (El Hormiguero), 29-годишната аржентинка говори открито за новия си живот в ОАЕ.

Попитана от водещия на шоуто Пабло Мотос какви подаръци си правят с Роналдо, Джорджина отговори с усмивка: "В последно време Крис ми подарява повечв време със себе си."

"А какво му подаряваш ти", продължи Пабло. "Ние не сме материалисти...", уточни красавицата, но накрая призна, че му е подарявала три коли, но "повече няма да му правя такива подаръци".

Веднага след предаването вълна от коментари на възмутени зрители заля интернет пространството. По-голяма част от потребителите побързаха да обвинят половинката на Роналдо във фалшиво поведение - "Как не си материалистка, а му попдаряваш коли... при това 3 на брой?!" гласяха в огромен процент повечето от тях...