Сигурно много пъти ви се случвало да тагнете половинката си в някой пост във Фейсбук или да му изпратите статия или публикация и той тотално да ви игнорира. Не е приятно, нали?

И трябва да признаем, че когато те тагват всеки ден в разни дълбокомислени постове или в безкрайни видеа, в един момент става доста досадно, но въпреки това един баща смята, че не бива да игнорираме такива съобщения от половинката си. Ето защо:

„Всеки ден съпругата ми ме тагва в разни постове във Фейсбук. Всеки ден. По няколко пъти на ден. Сякаш единственото, което прави, е да виси в интернет и да търси пост, в който да ме тагне. Става дума за смешки, събития, истории и прочие.

Преди го намирах за ужасно досадно. Не разбирах защо ми праща поне половината от тези неща.

С времето обаче осъзнах, че тези постове имат смисъл - тя ги намира за забавни и интересни или смята, че са свързани с връзката ни. Понякога тези постовете й помагат да ми каже нещо за връзката ни, което иначе не би могла. Ето защо обръщам внимание на това, което ми праща, без да ми коства никакви усилия.

Понякога тези постове ни помагат да започнем тема, която е важна за нас.

Към всеки пост, който публикувам, виждам коментари на жени, които са тагнали приятелите си, а отдолу стоят техните отговори „А, не, това няма да го чета“ или „Твърде дълго е...“. И край на разговора. Ясно е, че тези жени се опитват да изпратят някакво послание, но опитите им се провалят, защото теб те мързи да отделиш няколко секунди, за да прочетеш текст, който тя смята за важен.

Просто прочети поста! Ако те е тагнала в този пост, значи го смята за важен. Ако бяхте в парка и тя ти каже „Ей, виж това!“, щеше ли да я пренебрегнеш? Щеше ли да мрънкаш колко много усилия ще ти коства да погледнеш? Не мисля.

Покажи й, че я обичаш, че те е грижа. Просто прочети поста.“