Един ден ще бъдеш причината някой отново да повярва. Да повярва в себе си, в истинската любов, в собствения си потенциал, в собственото си величие, защото ще хвърлиш светлина върху всички области, които е скрил, всички области, които е пренебрегнал и тези, които е мислел, че никой никога няма да види.

Един ден ще бъдеш човекът, който някой друг е търсил. Ще въплътиш всичко, за което някога е мечтал. Ще бъдеш човекът, когото е смятал, че никога няма да намери на тази земя. Ще бъдеш неговата идея за съвършенство. Ще бъдеш нечий свят и той ще направи всичко, за да те задържи.

Един ден ще бъдеш човекът, който лекува нечие разбито сърце. Ще бъдеш човекът, който го кара да се усмихва отново и отново да се чувства обичан. Ще бъдеш човекът, който отнема болката. Ще бъдеш човекът, който поправя разбитото сърце и го учи как да обича отново.

Един ден ще бъдеш причината някой да остане. Ще бъдеш причината вече да не бяга. Ще бъдеш човекът, който го кара да иска да се установи. Ще направиш това, което никой друг не е успял да направи. Ще бъдеш изключение от правилото. Ще бъдеш историята, която всеки разказва, когато иска отново да повярва в приказките.

Един ден ще направиш любовта да изглежда лесна за някого. Няма да е скучно. Няма да е токсично. Няма да е едностранно. Тя ще бъде силна, страстна, вълнуваща и без усилия. Ще бъде плавно каране. Това ще бъде правилният вид любов, която ще разпознаеш само след всичко грешни.

Един ден ще бъдеш най-доброто нещо, което някога се случва с някого. Той ще благодари на Бог за теб всеки ден. Ще цени присъствието ти в живота си, защото това го кара да се чувства жив. Ще се чуди какво е направил, за да заслужи някого като теб. Ще се разхожда наоколо с най-голямата усмивка на лицето си заради теб.

Един ден най-накрая ще разбереш защо всички останали са си тръгнали, защо са сгрешили за теб, защо никога не е продължило с никой друг, защото ти ще бъдеш с този, който разкрива най-доброто в теб и знае, че си най-добрата за него.

Един ден ще бъдеш тази, която го прави докрай. Ще знаеш, че търсенето най-накрая е приключило и щастливият ти край е точно зад ъгъла.