Той ще се върне при теб, когато най-малко го очакваш, когато почувстваш, че си почти излекувана. Ще ти прати съобщения неочаквано в ден, който изглежда като най-случайния от годината. Това ще бъде денят, в който се чувстваш спокойна и уверена. Може би ще си навън с приятели или ще имаш страхотен ден на работа и той ще се върне при теб - ще те удари като светкавица. Тя ще гърми и ще премести света под теб, оставяйки те небалансирана и объркана.

Той ще се върне при теб в средата на нощта, когато небето е черно и слабата светлина на звездите се стреми да проникне. Ще се върне при теб в момента, в който се молиш на Бог да те излекува от болката, да заличи красивите спомени от любовта ви, защото тя вече не съществува, защото той избра да спре да те обича.

Той ще се върне в момента, в който загубиш силата си, ще се върне, когато копнееш за присъствието му най-много. В нощта, в която искаш всичко да се върне по старому, в нощта, в която ще направиш всичко, за да може ръцете му да ти шепнат обещания за любов и преданост, обещавам ти, че той ще се появи. Когато си най-слаба, ще се върне при теб.

Ще се върне при теб след неуспешна връзка, когато се почувства замаян и изгубен. Ще се върне, защото съжалява, че те загуби, защото осъзнава, че никой няма да го обича, както ти. Той продължи твърде бързо и удави болката от отсъствието ти, като те замести. Ще се върне, когато стане ясно, че няма момиче на света, което да е като теб и няма да го обича безкрайно.

Ще се върне при теб, когато всичко стане по-зле, когато почувства, че губи контрол. Когато животът му се разпадне, ще се чувства сам. Ще жадува за своя привърженик номер едно, за момичето, което му е помогнало през всичко това. Ще се върне, когато се нуждае от теб, когато трябва да чуе гласа ти, за да го успокои. Ще си спомня времето, когато те е гледал и светът му е спрял, времето, когато еуфорията е пробягала през вените към душата му, просто като те гледа в очите, когато го караш да се чувства като у дома си.

Той ще се върне при теб с молба да бъдете приятели, казвайки, че просто иска да навакса. Може да са месеци, може и години, но обещавам, че ще го направи. Ще се върне при теб, когато въображението му вече не е достатъчно, когато умира да си спомни какво е било да бъде в твоята компания само още един път. Когато те види, всичко ще се върне изведнъж - спомените и любовта ти. Той ще се върне при теб, обещавам. Защото до края на времето си с теб ще копнее да те целуне, да те задържи, да те обича. Той ще се върне при теб, но не като твой приятел. Ще се върне за втори шанс.

Ще се върне при теб, но може да се върне непроменен. Ще бъде същият човек, когото си познавала, ще има същата усмивка, великолепни очи, които се превръщат в златисти под лъчите на слънцето. Смехът му ще те обърка - ще те накара да се замислиш за времето, когато сте били влюбени и ще бъде потискащо, когато осъзнаеш, че човекът с този смеха, който толкова много обожаваш, вече не е част от живота ти. Неговата любов не принадлежи на теб. Всичко за него ще ти бъде толкова познато и просто при вида му ще започнеш да се влюбваш.

Ако си като мен, ще свалиш всичките си стени и ще освободиш любовта, която имаш, защото тя никога не е оставала на първо място.

Той ще бъде същия и може би това е част от проблема. Ще те обича по същия начин. Ще бъде същата любов, която те пусна и се отказа от теб - която спря да те обича.

Той ще се върне при теб. Знам, че в момента може да не мислиш така, но ти обещавам, че е истина. Работата е там, че знам, че го обичаш, знам, че би направила всичко, за да ускориш процеса, да го накараш да осъзнае, че си струваш битката, че не искаш нищо друго, освен да го обичаш и да се грижиш за него. Въпреки че топката е в него и не е твой ред да играеш играта. Но едно ще ти кажа – имаш избор. Имате избор да го приемеш, когато се върне при теб.

Заслужаваш безкрайна любов. Заслужаваш обич, която не умира и не губи своята искра. Заслужаваш някой да се бори за теб през всичко това и да те гледа всеки ден със същите възторг и страст от момента, в който за пръв път започна да те обича. Заслужаваш някой да те постави на първо място. Ти заслужаваш целия свят.

Така че, когато той се върне при теб, ще трябва да решиш. Ако решиш да го пуснеш, тогава се моли за растежа и за щастието му. Един ден може би той ще осъзнае, че си заслужавала повече от усилията, които е положил. Може би един ден ще реши да бъде мъжа, когото заслужаваш. Ако се промени към по-добро и решиш да го вземеш обратно, тогава го обичай. Расти с него, защото истинската любов е работа на двама души. Расти, за да можеш да бъдеш най-добрата версия на себе си, но също така и се научи да го обичаш и да бъдеш най-добрия човек за него.

Той ще се върне при теб.

Един ден ще го направи, но когато това стане, те моля да си спомниш стойността си.

Помни какво заслужаваш.