Нищо красиво не бива да търси внимание. То просто съществува.

Следващият път, когато преследваш онзи, в когото си влюбена, се сети за това. Не се състезавай за нечие внимание. Често си мислим, че трябва да се докажем. Имаме такaва нужда. Мислим си как трябва да се променим, за да се харесаме на някого. Довери ми се. Не е нужно да го правиш, защото така ще изгубиш себе си. Не минавай границите на любовта, която ти искаш.

Истинската любов няма да те кара да я преследваш. Тя ще се появи сама. Тогава ти ще осъзнаеш, че имаш всичко, което някога си искала. Тя ще те окуражава, мотивира и ще ти дава сигурност.

Любовта, която заслужаваш, няма да иска от теб да се състезаваш за нея. Когато срещнеш Единствения, той ще избира теб всеки ден, а ти него също. Ще те прави щастлива непрекъснато. Когато той се появи, всичко ще си дойде на мястото. Няма да е нужно да се бориш за вниманието му, защото той ще ти го дава без да го молиш дори. Ще имате нещо рядко и красиво, което ще те кара да се развиваш. Тази любов заслужаваш.

Не преследвай хората, а своето любопитство, цели, мечти. Преследвай своята страст. Работи върху себе си и се развивай.

Връзките са различни. Всеки човек е индивидуален. Той има свои възгледи, свой начин на живот. В една истинска такава не бива да се пречупваш, защото когато твоят човек се появи, няма да е нужно. Вие ще се напаснете по най-перфектния начин.

Нищо красиво не търси внимание. Запомни го. Красивата любов винаги оцелява. Тя цъфти и се развива. Тя не може да се обясни, а трябва да се почувства. Няма да е нужно да молиш някой да ти я даде, защото тя ще е винаги там.