Избери мъжа, който те кара да се чувстваш Единствена, който те поставя на първо място. Нека ти си негов приоритет. Той трябва да има време за теб, дори и да е за минута.

Избери мъжа, който има добро сърце, който не се възползва от теб. Той трябва да уважава ценностите ти и теб, трябва да е добър и към другите.

Избери мъжа, който ти помага да вървиш напред, а не те бута назад, който мисли, че си красива, както и да изглеждаш. Нека той бъде твоята мотивация. Нека ти дава сигурност и подкрепа, за да осъществиш мечите си.

Не се примирявай с онзи, който се появява само понякога, звъни ти само за секс, когато е пиян и самотен. Не избирай онзи, който иска да те подлъже, за да си негова, който отменя уговорките ви и не се обажда често. Той няма да ти покаже колко си важна и ценна.

Не избирай мъжа, който не се интересува от теб. Партньорът ти трябва да е готов да те изслуша и да е до теб.

Нямаш нужда от човек, който е загубил доверието ти, на когото не можеш да разчиташ.

Не избирай мъжа, който ще те кара да се бориш за вниманието му, а този, който те прави център на света си.

Не искаш мъж, който е непостоянен. Отрежи го. Имаш нужда от човек, който наистина го е грижа за теб.

Избери онзи, който ще прави живота ти красив и ще стопля сърцето ти, който те оставя да бъдеш себе си. Не искаш някой постоянно да те контролира и манипулира, нали?

Избери мъжа, който не иска да те променя, защото за него твоите недостатъци са специални. Той трябва да те уважава.

Избери мъжа, който спазва обещанията си и държи на думата си, който ти дава сигурност и иска да разгърнеш напълно своя потенциал.

Избери го, защото той ще те обича заради теб самата и няма да ти дава повод за съмнение.