Неусетно дойде и моментът, в който е необходимо да планираме Великденската си отпуска. Ако се нуждаетe от истински релаксираща почивка на достъпна цена и предпочитате да прекарате идните празници в СПА обстановка, вместо в кухнята, имаме идея за вас.

Нашите приятели от хотел Aspa Vila са подготвили за своите гости изкушаващо великденско предложение. Хотелът се намира в сгушеното между три красиви планини - Пирин, Рила и Родопи село Баня. Лековитата минералната вода в хотел Aspa Vila е достъпна за гостите дори и в техните стаи. Тя е подходяща както за пиене, така и за различни лечебни процедури. Съвсем наскоро хотелът бе отличен с награда за най-топъл басейн на открито, така че ще можете да релаксирате и в разтапящите води на басейна, с температура от 39 градуса. В непосредствена близост до него се намира джакузи, което пък поддържа над 40 градуса. 

Освен на уникалния басейн, в хотел Aspa Vila можете да се насладите и на парна баня, сауна, SPA процедури и вкусни специалитети в ресторанта на комплекса със специално разработено био меню.

Помислено е и за най-малките гости, които могат да се забавляват в детския кът на Aspa VIla, специално за тях е и новоизградения детски минерален басейн. 

"Дом далеч от домът и персонално отношение за всеки гост" е девизът на хотела, който ви очаква с нетърпение през идните Великденски празници.

Ето и подробности за великденския пакет в хотел Aspa Vila:

- Цените са в ЛЕВА, на човек за съответния престой и тип помещение и включват: нощувки, закуски, вечери, великденски обяд на 1. 05. 2016 г., ползване на минерален басейн, фитнес, сауна, парна баня,сейф, паркинг, безжичен интернет и курортен данък, ДДС.

- Пакетът е за стая Гора - 35кв.м, LCD 32 TV, тераса, вана с минерална вода.

- За контакти – email [email protected], тел. +359 879 94 99 66.