Наистина ли мислите, че ще бъдете заедно вечно?

В живота ни има много връзки и някои от тях са ужасни, истинска токсична катастрофа и за двете страни. Други пък са били прекрасни и никой не е очаквал, че могат да приключат по начина, по който се е случило.

Забелязахме един индикатор, който може веднага да подскаже дали връзката ще бъде успешна или не. Този знак, който открихме, е един от най-добрите показатели за това как да разбереш дали той ще се ангажира сериозно или ще бъде поредното повърхностно изживяване.

Ако неговото семейство и приятели те харесат!

Просто казано, но факт. Много дами споделят, че не са срещали одобрение от приятелите или семейството на бившия си. Най-вероятно са били „прекалено странни“, „прекалено крещящи“, понякога просто „недостатъчно добри“, за да бъдат с въпросния. Дори да са искали да останат заедно, някак не се е получило.

В идеалния случай ще те приемат като една от тях. Това ще ви позволи да почувстваш единството, от което имаш нужда в сериозни и стойностни отношения. Също така ще ти даде сигнал, че отношенията ви ще бъдат по-лесни. Наблюдавай – дори хладното отношение е по-добро от омразното!

Ако се чудиш защо е толкова важно, разгледай въпроса по следния начин:

1. Вероятно самата ти ще искаш твоят човек да се разбира със семейството ти, така ще се чувстваш горда с него.

Нали няма да ти бъде приятно, ако трябва да обясняваш на всички защо си с него. Същото е и при мъжете. Всеки, независимо от пола, иска някой, който ще бъде похвален и ще го накара да се почувства горди, че го е избрал. Излишно е да споменаваме, че това може да бъде пречка както за мъжете, така и за жените.

2. Доста често ще се чувства притиснат да избира между теб, семейството и приятелите си

В крайна сметка това ще се окаже „смъртоносния удар“ за вашите отношения. Ако се налага постоянно да избира между антуража си и теб, това ще доведе до отчуждаване поне с един човек на когото държи.

3. Семейстовото и приятелите му ще злословят зад гърба ти

Вероятно ще му повтарят, че може да си намери по-добра. Не е приятно да го чуеш, но това е истината. Това е класическа тактика, която хората използват, когато вярват, че техен приятел или роднина е с неподходящата. Признай си, че дори ти самата си го правила. Това ще постави още един пирон в ковчега на умиращата ви връзка.

4. Ще се превърнеш в партньор, който усложнява живота му, а не обратното

Мъжете обичат да им е лесно. Повечето от тях няма да се обвържат с жена, която прави нещата по-трудни. Ще му бъде трудно, ако му се налага да се справи с безкрайната драма и презрение само защото се среща с теб. Натоварването ще се стовари върху двама ви.

5. И нека бъдем честни! Няма да искаш да живееш цял живот, борейки се с „цялото кралско войнство“, нали?

Била ли сте някога „странната“ в групата? Това е напълно изтощително и ненужно. Има толкова други неща, които можете да правиш, вместо да се опитваш да спечелиш хора, които не искат да бъдат спечелени. В един момент просто ще стигнеш лимита си и ще разбереш, че струваш повече от всичко това.

Може да не е мило, нито да е честно, но е факт, че по-голямата част от мъжете нямат смелостта да бъдат със „социално отхвърлени“ момичета. Няма какво да направиш, ако семейството и приятелите му са те набелязали като „неподходящата“. Ако си попаднала на стабилен мъж обаче – ти ще бъдеш важната!