Всяка дама носи в себе си огромна Вселена от чувства, емоции, усмивки и различни таланти. Често обаче ни се случва да забравим, че щом станем майки не преставаме да бъдем момичета, не преставаме да бъдем деца. Точно обратното, добре е да позволим на нашите малчугани да ни припомнят невинността и любопитството, което сме изпитвали в детството си. С този материал ще се опитаме да те вдъхновим да разбудиш бунтарката и момичето в себе си, за да изживееш изцяло своята същност.

Есенните предложения, които ще ти покажем днес, са от Style Lab събитието на онлайн магазинът за луксозни модни стоки LUISAVIAROMA. Трите фотосесии, които подбрахме, са заснети в любимата ни, романтична и неповторима Флоренция.

Образът на майката е представен от блогърката Амбър Филъръп Кларк от блога Barefoot Blonde. Амбър живее в Ню Йорк, заедно със съпруга си, техния 2-годишен син и 6-месечното им момиченце. За новия сезон Амбър си обещава да си позволи да бъде по-бляскава. "Сега, след като вече съм майка, твърде често избирам да нося дънки и тениска. Обещавам да нося по-хубавите си дрехи, рискувайки да бъдат омацани в края на деня".

За да постигнеш нейната визия заложи на романтичен тоалет с флорални мотиви, винаги е чудесна идея в твоят тоалет да има елементи от облеклото на детенцето ти - сладурско е и много идейно. Амбър е заложила на рокля DOLCE & GABBANA, а нейната дъщеричка също е облечена в рокличка на марката.

Образът на бунтарката, която живее живота си по своите собствени правила е представен от Луа Перез-Гареаунд, блогърка родена в Перу, която също живее в Ню Йорк. Тя се вдъхновява от града, от старите филми, от фотографията и икони като Бриджит Бардо. Луа споделя, че вече живеем изключително виртуално и според нея трябва да започнем да усещаме настоящето по-осезаемо и да престанем да се взираме толкова в телефоните си. За да копираш тоалета на Луа и да излъчваш силата, която носиш в себе си, комбинирай къса черна пола с бяла риза и кожено яке.

Искало ли ти се е някога просто да облечеш любимия си суичър с анимационен герой? Е, точно това направи Малика Менар - следващото момиче в нашата есенна история. Тя е бивша Мис Франция, а в момента се занимава с журналистика, има и свой блог. Нейният тоалет, който сме подбрали за вас прави почти невъзможното - превръща един блузон в секси дреха - просто го комбинирайте с кожена пола и елегантна чантичка!

Продуктите на LUISAVIAROMA могат да бъдат поръчани и от клиенти от България. Онлайн магазинът е известен с изкусната си селекция от топ продуктите на най-известните марки в света, затова на който и от тях да се спрете ще бъдете на гребена на есенната вълна. Доставката и връщането на стоките става напълно безплатно.