Няма как да не почувстваш поне малко завист, когато гледаш красивите и стегнати тела на моделите на Victoria's Secret. Те са винаги във форма и изглеждат безупречно. Чудиш се как го постигат? С усилени тренировки и здравословен режим на хранене! Ето какво споделя Майкъл Блунтер, звездният треньор, работил с много от моделите на бранда: 

“Тренирам моделите бързо и силово. Тренировката им е интензивна и включва много и различни упражнения като вдигане на тежести, гимнастика, йога и кардио.”

Според Блунтер, усиленото мускулно натоварване е ключът към това да изглеждаш стегната и във форма. Ако искаш да оформиш добре тялото си, наблегни на конкретни упражнения за сметка на кардиото. По този начин тренираш мускулите си и им помагаш да бъдат във форма. Майкъл споделя, че едни от най-успешните упражнения за крака и дупе са клековете и нападите. Така, само с няколко лесни упражнения можеш да оформиш красиво и стегнато тяло.

И въпреки че трябва да се фокусираш върху силовите упражнения, не бива да се отказваш от кардиото. Просто го намали - тичането 3-4 пъти седмично за по 15 минути е идеално, ако правиш упражнения през останалото време.

И не забравяй периодично да сменяш упражненията, за да стресираш тялото си и да не привикваш прекалено много към натоварването.