X

Ето как да имаш тяло като на модел на Victoria's Secret

от в 10:15 на 13.10.2017 в Здраве и спорт | Спорт


Ето как да имаш тяло като на модел на Victoria's Secret

Ето как да имаш тяло като на модел на Victoria's Secret

Няма как да не почувстваш поне малко завист, когато гледаш красивите и стегнати тела на моделите на Victoria's Secret. Те са винаги във форма и изглеждат безупречно. Чудиш се как го постигат? С усилени тренировки и здравословен режим на хранене! Ето какво споделя Майкъл Блунтер, звездният треньор, работил с много от моделите на бранда: 

“Тренирам моделите бързо и силово. Тренировката им е интензивна и включва много и различни упражнения като вдигане на тежести, гимнастика, йога и кардио.”

Според Блунтер, усиленото мускулно натоварване е ключът към това да изглеждаш стегната и във форма. Ако искаш да оформиш добре тялото си, наблегни на конкретни упражнения за сметка на кардиото. По този начин тренираш мускулите си и им помагаш да бъдат във форма. Майкъл споделя, че едни от най-успешните упражнения за крака и дупе са клековете и нападите. Така, само с няколко лесни упражнения можеш да оформиш красиво и стегнато тяло.

И въпреки че трябва да се фокусираш върху силовите упражнения, не бива да се отказваш от кардиото. Просто го намали - тичането 3-4 пъти седмично за по 15 минути е идеално, ако правиш упражнения през останалото време.

И не забравяй периодично да сменяш упражненията, за да стресираш тялото си и да не привикваш прекалено много към натоварването.Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.