На 14 февруари Меркурий попадна под влиянието на Водолей, което означава, че положителните промени не са далеч.

Последните дни на зимата на 2022 г. ще бъдат много успешни за всички. Ретроградността на планетите и негативното влияние на Луната не само че няма да развалят настроението ни, но и Меркурий преминава в най-щедрия знак – Водолей. Така че всеки може да разчита на приятни изненади от съдбата. Какви точно – ще разберете сега.

Овен

Хората от това съзвездие удивляват с усърдието си. Вселената от доста време следи лидерските качества на Овена и през втората половина на февруари най-накрая ще даде възможност на представителите на тази зодия да се изкачат по кариерната стълбица и да достигнат професионални висоти.

Телец

През последния зимен месец Телецът ще се превърне в "златно теле". Парите ще дойдат от нищото и което е важно, ще се задържат. На хората от този знак ще им бъде върнат забравен дълг, ще получат дългоочакван бонус или ще намерят допълнителен източник на постоянен доход.

Близнаци

Близнаците винаги искат да помагат на близките и да дават съвети, дори и да не са били помолени за това. Вселената ще бъде благосклонна към този знак и в края на февруари Близнаците ще успеят да намерят истинска сродна душа, която ще споделя интересите им и ще ги разбира перфектно.

Рак

Раците ще могат да използват интелектуалните си способности и да впечатлят шефовете и колегите си в работата. Вярно, все още не е ясно какви морални или материални придобивки могат да получат, но определено няма да е по-лошо. Могат да разчитат на увеличение на заплатата и добри отношения с шефа, но ще трябва да се потрудят още, преди да получат повишение.

Лъв

Лъвовете напоследък много мислят за другите, което не е характерно за тях. И забележимо са изразходвали много енергия заради това. Лъвовете трябва спешно да възстановят силите си и няма нужда да се търсят причини за това. Вселената вместо тях ще реши всички неотложни проблеми, за да им даде няколко свободни дни за релаксация.

Дева

Девите ще бъдат най-щастливите от всички – Вселената ще им даде непланирано пътуване, всичко ще се случи от само себе си. Може би някой от приятелите ви ще ви покани да се присъедините към компанията, или вашият партньор ще реши да ви направи изненада. Основната задача на Девата е да не търси причини за отказ, защото ще има достатъчно време и пари за няколко дни почивка.

Везни

Везните са много талантлива зодия. Но винаги се разочароват, когато трябва да направят не това, което искат, а това, което трябва. Сега хоризонтите за творчески изяви са отворени пред Везните – те просто трябва да определят правилно приоритетите си. Ако представителите на този знак се вслушват във вътрешния си глас, скоро ще спечелят пари за забавление.

Скорпион

Скорпионът е един от малкото знаци, за които материалният компонент на живота е по-важен. Е, Вселената е чула: в близко бъдеще те може да имат късмет със спечелването на лотарията или да получат билети за интересно събитие като подарък.

Стрелец

Идва благоприятен момент за Стрелец – представителите на зодията ще получат шанс да изпълнят мечтата си. Но трябва да внимават какво ще изберат: само едно желание ще се сбъдне, така че те трябва да се допитат до сърцето си, за да разберат какво искат на първо място.

Козирог

Може би най-независимият знак на зодиака. Козирозите са сигурни, че сами могат да постигнат всичко, към което се стремят. Вселената избра да не разбива илюзията им за самодостатъчност, просто ще добави щипка късмет, за да се решат проблемите по-бързо.

Водолей

Меркурий навлиза в съзвездието Водолей, което означава, че за хората от този знак настъпва щастливо време за промени. Те ще получат всичко наведнъж – така че, Водолеи, не се срамувайте да поискате още благословии. По принцип водолеите се стремят преди всичко да зарадват своите близки, но сега е време да обърнат внимание на себе си.

Риби

Втората половина на февруари за Риби ще премине под знака на романтиката. Самотните представители на този знак очакват съдбовно запознанство. А тези Риби, които вече са във връзка, могат да изживеят втори меден месец и да погледнат на партньора си с други очи. Също така, не трябва да отписвате лекия флирт на работното място – той също ще донесе много положителни емоции.