Всеки човек си има любим цвят, който мисли, че ще му донесе късмет в дадено начинание или просто много го харесва. Кои цветове обаче са късметлийски за зодиакалните знаци през 2022 г.? Нека разберем още сега:

Овен - червен

Това е стилен, нежен цвят на страстта. Предпочитан е от целеустремени хора, каквито са именно Овните. Например, ако почувствате, че ситуацията в работата ви се нажежава или сте близо до изпадане в депресия, тогава е достатъчно да сложите някакъв акцент на себе си в червен цвят и ситуацията веднага ще се промени.

Телец - син

Всички отенъци на синия цвят са късметлийски за Телците. Може например след работа да пиете чая си в синя чаша. Това допълнително ще ви успокои след напрегнатия работен ден.

Близнаци - жълт и зелен

Няма как да не са два цвята заради двойнствената природа на Близнаците. Но това не значи, че ще получат двоен резултат. Означава, че просто имат по-голям избор с тези два цвята, например за облекло.

Рак - сребрист

Раците могат да заложат не толкова на сребристия цвят, колкото на различни бижута и аксесоари от сребро. Те ще им донесат късмет.

Лъв - бял и златист

При Лъвовете много удачно е да имат аксесоари от злато или в златист цвят, примесени с бяло.

Дева - кафяв и естествено зелен

Девите трябва много внимателно да изнират своя късметлийски цвят през 2022 г. Тези два цвята ще помогнат на тази мъдра зодия по-лесно и бързо да постига своите цели. Но недейте да избирате отровно зеления цвят - може да ви донесе неуспехи.

Везни - син

Везните ще намерят своя баланс и спокойствие с небесно сините отенъци на този цвят.

Скорпион - бордо и пурпурно

Тези цветове са свързани, както с мистериозната страна на Скорпионите така и с тяхната увереност и сила.

Стрелец - виолетов

За Стрелците ще е по-важно не да носят дрехи и аксесоари във виолетов цвят, ами по-скоро да са заобиколени от него - предмети, чаши, чинии и други.

Козирог - розово и кафяво

С кафявия цвят Козирозите ще постигат по-лесно професионални успехи, докато с розовия - лични.

Водолей - всички нюанси на водата

Творческата натура на Водолея не се вписва в нито един конкретен цвят. За това се предполага, че за тях най-подходящи са всички нюанси на водата.

Риби - оранжев

Този цвят ще зареди Рибите с увереност и самочувствие.