Пригответе се за разходка в дивото, защото пълнолунието през февруари 2022 г. преминава през знака на креативния Лъв. Именно за това тази луна е свързана с преследване на удоволствията. Сърдечният Лъв ще ни вдъхнови да опознаваме света и ще предизвика жаждата ни за живот на 16 февруари в 11:56 ч., като кани всички да изследват интимните си желания и да канализират вътрешния си творец.

Наричана още Снежна луна, февруарската луна предлага чудесен шанс да си починете от упоритата работа и усърдните иновации, които сте правили през сезона на Водолея, за малко безгрижно забавление. И ако сте един от щастливите зодиакални знаци, най-малко засегнати от пълнолунието през февруари 2022 г., ще се почувствате особено заредени и мотивирани от уверената енергия на Лъва.

Какво представлява Снежната луна?

Между енергията на Деня на влюбените, чувствения съвпад Венера-Марс и Луната във флиртуващия огнен знак Лъв, Снежната луна е прекрасно време да проявите повече любов и романтика във връзката си... Това е страхотно време да работите с любовни кристали, да напишете любовно писмо или да изследвате силата на сексуалната магия – самостоятелно или с партньор. Всяко духовно начинание, което ви доближава до вашата чувственост и засилва страстната ви страна, се съчетава прекрасно с астрологичните теми на това пълнолуние.

3-те зодии, за които пълнолунието ще бъде най-леко

Дева

Време е за заслужена почивка, Деви, и не пестете от дневника на мечтите! Енергията на Лъв разпалва вашия дом на подсъзнанието, така че е добра идея да обмислите своите страсти в живота и дали те служат на духовното ви аз. Едно от най-важните неща за вас през този период е да си дадете време за почивка и презареждане.

 

Стрелец

Тази луна ви кара да бъдете себе си, Стрелци, защото се мести в родния ви дом на философията. Използвайте това пълнолуние, за да предизвикате себе си, да изследвате нови школи на мисълта и да се изгубите в любима книга. Ще бъдете по-активни от обикновено и в настроение за интересни разговори.

Риби

Какво е важно за вас, Риби? Това пълнолуние ще разпали вашия дом на рутината и ще ви предизвика да се придържате към определен график. Включете някакви удоволствия в ежедневието си. Това е изключително важно за вас, защото имате склонност лесно да се разсейвате, а това ви изтощава.