Всички астролози са единодушни: 2022 г. ще бъде незабравима и вълшебна година за повечето хора. За първи път от 166 години планетите, свързани с приказния успех и магическите обстоятелства - Нептун и Юпитер, съвпадат в най-силния си знак - Риби. А това означава, че трите водни знака определено ще имат късмет. Има още едно съзвездие, в което Юпитер ще влезе през май и ще остане до октомври - Овен. Така представителите на цели 4 зодии ще бъдат щастливи и ще променят съдбата си към по-добро през 2022 г.

Риби

Представителите на този знак ще усетят тази година какво означава да бъдеш истински любимец на съдбата. В допълнение към нарастването на материалното богатство много Риби ще могат да решат жилищните си проблеми и да получат повишение. 2022 г. наистина ще бъде много щедра към всички, които са зодия Риби. Ако планирате пътуване до далечни места, Юпитер определено ще ви даде такава възможност от март до април 2022 г.

Скорпион

Представителите на зодиакалния знак Скорпион ще получат сериозна помощ от Юпитер през тази година. Астролозите наричат това "небесна подкрепа"– когато една мечта внезапно се сбъдва и се случват най-щастливите събития в живота. Между другото, за онези Скорпиони, които са мечтали за дете, 2022 г. ще изпълни това заветно желание. Освен това, ако сте Скорпион, който планира да започне бизнес, тогава звездите благоприятстват всички ваши инициативи. Това ще бъде особено вярно през март, април, ноември и декември.

Рак

Раците, като Скорпионите, ще бъдат под покровителството на Юпитер, но то най-вероятно ще се изразява във възможността за пътуване, миграция или образование. Раците, които искат да спечелят съдебно дело тази година, могат лесно да го направят. Също така си струва да се отбележи, че Юпитер ще допринесе за запознанството на представителите на този знак с важен учител, психолог или човек от различна националност. Този контакт по-късно ще играе важна роля в тяхната кариера.

Овен

От 11 май до 27 октомври Юпитер – планетата на късмета – ще премине в знака на Овен. Това ще окаже най-голямо влияние върху представителите на зодия Овен, родени от 21 март до 30 март, защото ще осъществи „връзката“ с вашето Слънце. Казано по-просто, всички Овни ще имат шанс да направят голям „пробив“ в живота; ще придобият по-силна вътрешната енергия, амбиция и ентусиазъм. За онези Овни, които отдавна мечтаят за повишение, майчинство, ново работно място или нов етап в кариерата - страхотни новини. Юпитер ще ви даде мечтаното, а сериозно увеличение на заплатата ще има още през 2023 г.