Март е месецът на Рибите, които предпочитат да тестват границите си по-скоро заедно с другите, отколкото сами – все пак те са известни със своята общителност и отдаденост. За много от зодиите този месец е подходящ за големи крачки и промени, но други трябва да бъдат по-скоро предпазливи и търпеливи през париода.

Научете какво са подготвили звездите за всека зодия през третия месец на 2022 година!

Овен

Месец март идва в промени и трансформации в личните отношения – приемете новите неща с отворено съзнание и без колебания, защото застоят не е приемлива опция.

Необвързани

2022 г. ще донесе успехи на любовния фронт за овните, а месец март се оказва благоприятен за започване на нова връзка. Доверете се на новите си чувства, но не забравяйте да изисквате отдаденост и от отсрещната страна.

Обвързани

Динамиката в отношенията ви с партньора се променя – освободете се от всякаква съпротива и оставете връзката ви да следва своя естествен ход. Възможно е към края на месеца някои овни да си дадат сметка, че промените не са в благоприятна посока и да се замислят да сложат край на връзката си. Звездите ви съветват да не правите сериозни крачки в рамките на този месец.

Телец

Март е месец за равносметка за телците. Мислите ви са ангажирани със спомени и въпроси, свързани с миналото. Дайте си време да обмислите всичко, дори да не ви е приятно да се връщате назад, но не забравяйте, че не бива да се обвинявате от миналите грешки, а да се учите от тях.

Необвързани

Изкушавате се да възобновите приключила връзка. По-добре заложете на нови запознанства и развийте отношенията с приятели и познати, защото шансът да се разочаровате отново от бивша тръпка е голям.

Обвързани

През месец март поглеждате назад към раните, които сте причинили умишлено или неволно, докато се опитвате да анализирате настоящата си връзка. Не споделяйте прекалено лични преживявания от миналото с настоящата си половинка. Ако усещате, че е момент на следваща стъпка във връзката ви – доверете се на инстикта си, звездите подкрепят промените през март.

Близнаци

Първото тримесечие на 2022 г. носи много промени за вас в личен план. Приемете преходността на всичко в живота си и не забравяйте, че всеки край може да е ново начало. Останете насаме със себе си и открийте от какви промени наистина имате нужда.

Необвързани

Склонни сте да отклонявате предложения за излизане и нови запознанства, защото чувствате нужда да останете насаме със себе си и да съберете своите мисли. Открийте баланса между самовглъбеност и общителност, за да не се почувствате твърде самотни.

Обвързани

Отдадени сте напълно на отношенията с партньора ви, но през третия месец от 2022 г. звездите ви съветват да обърнете поглед към себе си. Помислете какво наистина искате от връзката си и споделете с половинката си. Не се страхувайте от негативна реакция и отстоявайте своята собствена истина.

Рак

Не особено значителни неуспехи в личен план са довели до понижено самочувствие. Положете усили да пособрите връзката със самите себе си, като се обърнете към позабравени хобита и занимания, за които често не намирате време.

Необвързани

Вероятно е да започнете стабилна връзка през втората половина на годината, а звездите подсказват, че е напълно възможно вече да познавате бъдещата си половинка – огледайте се в кръга си от познати! Не отказвайте излизания и възможности за социални контакти, защото новите запознанства могат само да бъдат във ваша полза.

Обързани

Първите три месеца от 2022 г. са благоприятни за любовните отношения. През март е подходящо да осъществите някои големи планове с половинката си, които от известно време отлагате. Започнатите начинания ще се увенчаят с успех в рамките на годината.

Лъв

Имате нужда да промените обстановката около себе си – поставете си за цел да излезете от зоната си на комфорт и може да се изненадате от нови умения и интереси, които да са ви полезни в личен план.

Необвързани

Месецът не е подходящ за сериозни крачки на любовния фронт. Звездите ви съветват да опитате да възродите старо приятелство или да прекарате време с най-близките си. Към края на месеца ще сте си дали отговори на някои въпроси, които са важни за бъдещи любовни отношения.

Обвързани

Трудно ви е да балансирате между работата и връзката си, като служебните ангажименти най-често печелят огромна част от вниманието ви. През март звездите ви съветват да помислите повече за романтичния аспект от връзката си и да направите някои жестове към половинката, които отлагате отдавна.

Дева

През месец март е възможно да се почувствате изнервени и да действате прибързано и припряно. Звездите обещават, че много от проблемите ви ще се развият във ваша полза, но е необходимо да се въздържите от категорични заключения и важни стъпки през периода.

Необвързани

Възможно е да останете неприятно изненадани от липса на внимание от страна на ваш ухажор. Проявете търпение и не забравяйте, че причините са отдръпване в отношенията може не са свързани с вас. Разсейте се със срещи в приятелки и спорт, докато нещата си дойдат на мястото и не прибързвайте със заключенията.

Обвързани

Сатурн да причинява смущения в романтичните ви отношения – бъдете предпазливи в думите и действията си и избягвайте големи жестове и сериозни крачки в личен план през месец март. Към края на месеца е време за равносметка и ако все още имате същите планове, звездите може да съдействат за тяхното осъществяване, но след средата на годината.

Везни

Съзнанието ви е заето от мисли как се чувстват останалите и за сметка на това сте склонни да потискате собствените си емоции. Ако не потърсите начин да се погрижите за емоционалния си баланс, рискувате да влошите отношенията си и с околните.

Необвързани

Разкъсвате се между съветите на разума и на сърцето. Не ви е приятно да признаете, че някои контакти, на които държите, са безперспективни и ограбват енергията и времето ви. През месец март звездите съветват да се доверите на разума си и да прекратите някои вредни за вас приятелства.

Обвързани

Не допускайте грешката да очаквате половинката ви да се досети за вашите желания. Говорете открито от какво имате нужда и помогнете на партньора ви да ви разбере. За тази цел обаче на първо място се вгледайте в себе си и решете от какво наистина имате нужда.

Скорпион

Чувствате се притиснати от очаквания на околните към вас – и в професионален, но особено в личен план. Не се опитвайте да задоволите всички, а обърнете внимание на това, което ви прави наистина щастливи.

Необвързани

Опитвате се да откликвате на покани за излизания дори когато предпочитате да останете у дома пред телевизора. Хубаво е да сте обградени от приятели, но не рискувайте да загубите себе си, докато се опитвате да угодите на останалите. Понякога следобед в леглото е точно това, от което имате нужда!

Обвързани

Звездите се нареждат благоприятно за предприемане на нова стъпка в отношенията с половинката ви. Бъдете смели и спокойни за бъдещето, но и не забравяйте, че трябва да действате според собствените си принципи, а не за да задоволите желанията на приятели или роднини.

Стрелец

Около и с вас се случват промени, повече от които не ви се нравят. Доверете се на това, което се случва в момента, дори ако е много различно от това, което сте си представяли преди. Опитайте се да бъдете благодарни за трудностите, които ви дават шанс да работите върху себе си.

Необвързани

Имате нужда да проявите търпение в личните си отношения, дори в момента да не виждате никаква полза от това. Предпочитате комфорта на познатото и сте склонни да се увличате в рутина, но имате нужда от нови емоции и изживявания, а те няма как да се реализират, ако вървите едиснтвено по отъпкания път, нали?

Обвързани

Чувствате се изнервени и е възможно да влезете в конфликт с партньора си; обаче с взаимно разбиране ще можете да разрешите малките (или големи) проблеми, възникнали от промените около вас. Проявете търпение и чуйте гледната точка на вашата половинка, която със сигурност ще ви накара да погледнете на нещата от нов ъгъл.

Козирог

Имате нужда да се освободите от необходимостта да контролирате обстоятелствата и да бъдете практични по отношение на всяко едно решение. Доверете се на интуицията си и бъдете смели в новите начинания.

Необвързани

Месец март е благоприятен период да се справите с някои дълго трупани колебания относно отношенията с потенциален партньор. Решенията, които вземете (дори емоционалните такива), ще окажат влияние върху важни събития на по късен етап от годината.

Обвързани

Не се нагърбвайте с всички отговорности във връзката си. Дайте възможност на вашата половинка да се изяви като деен и способен партньор, като оставите изцяло да отговаря за някои общи занимания и задачи. Възможно е уменията и идеите му да се окажат по-добри, отколкото сте предполагали.

Водолей

През месец март идва момент, в който сте изправени пред две възможности: да продължите да живеете живота си по начина, по който сте свикнали или да се вслушате в инстинкта си. Време е да извоювате собствената си свобода в отношенията.

Необвързани

От известно време сте склонни да се носите по течението и да поддържате отношения, които не ви носят никакво удовлетворение. Дайте си време да обмислите кои контакти са излишни и натоварващи и постепенно създайте дистанция.

Обвързани

Чувствате, че е време за промени и трябва да обсъдите това с партньора си. Не се страхувайте да бъдете откровени с него, защото основата на връзката, която сте създали, е стабилна и ще преживее промените, от които имате нужда. Не избягвайте трудните разговори, защото резултатът от тях ще ви изненада приятно.

Риби

В понеделник, 14 февруари, Меркурий се насочва към Водолей, като този цикъл продължава до средата на март и може да ви накара да се замислите дали нямате нужда от повече любов и романтика в живота си. Въпросът е обаче отворени и готови ли сте да я получите.

Необвързани

Изпитване нужда от повече внимание, но е добре да се замислите дали понякога несъзнателно не отклонявате интереса на потанциални ваши ухажори. Игнорирайте вътрешните гласове, които подлагат на съмнение намеренията на всеки, който иска да се доближи до вас, и е възможно да изживеете приятни емоции.

Обвързани

Не се изненадвайте на случайно възникналите спорове с половинката през месец март – не влизайте в конфликт за маловажни, ежедневни неща и запазете спокойствие, докато говорите, за да не съжалявате за думите си по-късно. Отдайте се на моменти на нежност и романтика и не мислете за ежедневните проблеми твърде много.