Оказва се, че зодиите са от голямо значение не само за нашия характер и мироглед, но и за това в какви хора се влюбваме...

Овен

Овенът търси някой, който копнее да бъде авантюристи, но има нужда от помощ. И малко повече смелост. Има нужда от Овена. Той самият обича да усеща влиянието, което има върху останалите. Обича да вижда как променя живота им, как им помага да разчупят оковите си и да заживеят по-пълноценно, по-интересно, по-истински.

Телец

Телецът търси някой, който поставят лоялността на първо място. Лоялност към всички - към половинката, към приятелите, към близките. Лоялност в името на самата лоялност. Телецът иска да знае, че човекът до него не е лековат и държи на думата си. Че ще пази любовта им така, както ще я пази и самият той.

Близнаци

Близнаците търсят някой, който живее така въодушевено, както те самите. Някой, който диша с пълни гърди, радва се на света като дете и винаги очаква да се случи нещо хубаво, нещо интересно, нещо вълнуващо. Някой, който също като тях обича да мечтае, да крои планове, да гори със страст.

Рак

Ракът търси някой, който цени любовта. Някой, за когото семейството ще е на първо място. Някой, който няма да превърне работата в най-важен приоритет. Някой, който няма да отлага моментите да бъде с близките си в името на това да изпълни поредния служебен ангажимент. Просто, когато обича, Ракът се раздава напълно. Окончателно. И безрезервно. И търси същото в замяна.

 Лъв

Лъвът търси някой, който ще бъде достатъчно смел, за да заяви любовта си пред целия свят. Някой, който ще е готов да застане до него срещу всички и всичко, ако е нужно. Някой, който не се страхува да обича пламенно. Някой, за когото бялото е бяло, а черното - черно. Някой, който или обича, или не. Или се отдава, или не. Или гради бъдеще с другия, или не.

Дева

Девата търси някой, който ще й осигури пристан и душевен комфорт. Някой, който ще й донесе спокойствие и сигурност. Някой, с когото да знае, че може да изгради бъдеще. Девата избира внимателно, защото знае, че изборът й ще е за цял живот. И търси човек, който, също като нея, да е здраво стъпил на земята и да знае какво прави и защо го прави.

Везни

Везните търсят някой, който да им бъде равнопоставен партньор в живота. Някой, който да им помогне да се балансират. Затова искат до себе си човек, който не играе игрички и не се променя с повод и без повод. Те, в пълния смисъл на думата, търсят своята половинка, с която да изградят пълноценна връзка и да създадат хармоничен дом.

Скорпион

Скорпионът търси някой, който, като него, да гори от страст. Страст към живота. И страст в любовта. Някой, който вярва, че тя е всъщност живецът. Че именно страстта е най-важната, а не общоприетите привички и прагматизмът, не плюсовете и минусите, не доводите на ума. А това, което е в сърцето. Някой, който е готов да изгори в името на любовта. 

Стрелец

Стрелецът търси някой, който да го обича,... но да обича и свободата. Някой, който не възприема любовта като окови. Някой, който знае, че верността не се „запечатва” с подпис. Запечатва се в сърцето. Някой, който е готов да обича без ограничения, без задръжки, без предварителни планове. Някой, който вярва, че любовта не е НЕсвобода. А свобода, при която двамата сте истински, свободни, себе си.

Козирог

Козирогът търси някой, който да умее да се справя сам с житейските проблеми. Някой, който да има големи мечти, но и голям потенциал да ги реализира. Някой, който е свикнал да води, а не да бъде воден. Някой, който непрекъснато ражда нови идеи и непрекъснато разширява кръгозора си, непрекъснато търси нови върхове за покоряване. Някой като Козирога.

Водолей

Водолеят търси някой, който... търси смисъла на живота. Който търси пътя към израстването и себепознанието. Към самоусъвършенстването. Към себе си. Някой, който знае, че не можеш да обичаш другия, ако не обичаш себе си. Не можеш да приемеш другия такъв, какъвто е, ако преди това не си приел себе си.

Риби

Рибите търсят някой, който да гледа на света през очите на романтиката и идеализма. Човек, който вярва във вечната любов. Човек, който не се страхува да показва уязвимостта си. Защото вярват, че именно в това се изразява истинската сила - да се разкриеш пред любимия, да свалиш маските, да разголиш душата си. Просто... да обичаш.