Ако хвърлите един бърз поглед на най-съвършените връзки в Холивуд - независимо дали това са Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс, Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк или Криси Тийгън и Джон Ледженд, ще забележите няколко ключови неща, които присъстват при всички тях. Разбира се, очевидно е, че те са лудо влюбени един в друг, но техният език на тялото ни дава истинска представа за връзката им.

Примерен случай: Блейк Лайви и Райън Рейнолдс. Независимо дали те вървят заедно по червения килим или просто се движат по улиците - начинът, по който те се държат за ръце, докосват се или се галят небрежно ни кара да мечтаем за връзка като тяхната.

Да, езикът на тялото може да говори много за начина, по който вие и вашият любим се чувствате. Ето защо е полезно да разгледате несловесните сигнали, които изпращате:

1. Ръка върху рамото

Независимо дали сте седнали или ходите, когато вашият партньор поставя ръката си върху раменете ви, това е жест на любов. Ако вашият партньор винаги се стреми да бъде близо до вас физически, това означава, че той също влага в емоционалната връзка, която споделяте.

2. Държите се за ръце… или не

Ако сте една от онези двойки, които не се държат за ръце, не се тревожете. Но ако го правите и забелязвате, че партньорът ви не го прави със същото желание като вас, това може да е признак за проблем помежду ви. Докосването символизира интимността, емоционалната близост и щастието в една връзка. Така че, ако имате спор или чувствате, че партньорът ви не е доволен от вас, има шансове той да се въздържа от подобни интимности.
И дори начинът, по който държите ръцете, може да се разкрие. Повечето хора имат радиус от около метър и половина помежду си, което е нашето лично пространство. Ако позволите на някого да се доближи, това показва интимност. Ако ръцете ви са напълно притиснати и сте достатъчно близо, за да докосвате раменете си, това означава, че сте по-близки от колкото очаквате. Това е знак, че започвате да се превръщате в едно цяло и е много по-ценен от това просто да държите ръцете си и да сте на разстояние един от друг.

3. Ръка зад гърба 

Този ход може да се интерпретира по два начина. Докато някои смятат, че това означава борба за власт, други го виждат като по-скоро подкрепящ жест. Човекът, който поставя ръката, може да демонстрира, че има "повече права и сила в отношенията", или алтернативно "това също може да бъде знак за грижа, уют и емоционална близост”.

4. Ходите един до друг или един пред друг

Ходенето един до друг донякъде означава, че има взаимно чувство на уважение в отношенията и че двойката работи заедно като екип. Така, ако единият от двамата ходи пред другия, това може да е признак на пренебрежение. Сякаш за него партньора му е по-малко важен от целта, към която са тръгнали. В обратния случай, много пъти мъжете пускат жените първи в стаята и това е признак на уважение и грижа.