Към Овен: „Не разбираш ли, че съм прав/а?!!! Винаги се оказвам прав/а!!! Не го ли виждаш!!!”

Овенът изключително трудно приема чуждото мнение, когато му се налага. Той е свикнал да взима решения и да е водещият във връзката. Така че, ако половинката ви е зодия Овен, бъдете по-толерантни и меки. Не се налагайте.

Към Телец: „Не съм готов/а за обвързване.”

Телецът е зодия, когато не започва връзка, ако няма сериозно отношение към човека отсреща. Затова последното, което има нужда да чуе, е, че отношението към него самия и към дълготрайната връзка с него не е същото. Ако наистина се чувствате така, по-добре не започвайте нищо.

Към Близнаци: „Не искам да се променям! И не се опитвай да ме накараш!”

Близнаците са зодия, която вярва в промяната, в развитието, в това, че целта на една връзка е да ни направи по-добра версия на самите нас. Така че, ако не искате да отблъснете партньора си Близнаци, не казвайте, че не искате да се променяте. Как иначе ще се развивате?

Към Рак: „Много си обсебващ/а с грижите си.”

Зодия Рак е прословута със способността си да се грижи за хората, които обича. Да се раздава. Да се поставя на заден план. Това, всъщност, е достойно за възхищение. И вътре в душата си Ракът го осъзнава, макар че никога няма да го покаже. Ето защо, ако му покажете, че грижовността му ви задушава, със сигурност дълбоко ще го нараните. 

Към Лъв: „Защо винаги се опитваш да изпъкнеш?!”

Лъвът е роден да изпъква. И да води. Не се опитвайте да го "приземявате". Не се опитвайте да подценявате харизмата му. Лъвът е цар в джунглата и е роден да се държи като цар в живота.

Към Дева: „Не можеш ли да си по-импулсивен/а? Стига си се опитвал/а да планираш всичко!”

Всички представители на зодия Дева са пословични със стремежа си да предвиждат не само своите бъдещи стъпки, но и евентуалния изход от тях. Просто са такива и няма смисъл да ги променяте. Вместо това, възползвайте се от аналитичната им мисъл и разгледайте ситуацията от нов ъгъл.

Към Везни: "Стига си се давал/а съвети на хората!"

Везните са известни с това, че обичат да дават съвети. Но не защото искат да се бъркат в живота на хората, а защото притежават вродена способност да виждат нещата не такива, каквито изглеждат, а такива, каквито са. Затова, не им правете забележка, когато отново дадат непоискан съвет. Те просто се опитват да помогнат. Защото знаят, че могат.

Към Скорпион: „Не си мисли, че всички може да те харесват!”

Скорпионът е може би най-магнетичният знак в зодиака. Това са хора, които са свикнали да бъдат в центъра на вниманието, да бъдат забелязвани, харесвани, ухажвани. Да, и това важни не само за жените, но и за мъжете. Но... ако признаете откровено пред себе си - има защо да е така, нали? Е, тогава какъв е смисълът да недоволствате?!

Към Стрелец: "Кога ще пораснеш? Този бохемски начин на живот не ти отива!"

Стрелците са вечните бохеми, така е. Но нали затова ги харесваме? Харесваме ги, защото умеят да извличат максимално от всеки миг. Нещо повече - умеят да си създават мигове. Е, да, на някой вечното им желание за купонясване може да изглежда незряло, но то всъщност е прост повикът на младостта, на живеца, на живота в тях...

Към Козирог: „Стига си се правил/а на непобедим/а! Научи се да искаш помощ от хората!”

Зодия Козирог е тоталният пример на човек, който иска и обича да се справя сам в живота. Козирозите не обичат да говорят за проблемите си и още по-малко обичат да искат помощ за тях. Това често ги прави да изглеждат затворени, но всъщност те не искат да товарят другите. Не ги упреквайте затова. Желанието им да се покажат силни, дори когато са слаби, всъщност е признак на истинска сила. 

Към Водолей: „Как не се умори вечно да се впускаш с главата напред в нови неща?!”

Водолеите са неуморните ентусиасти. Те винаги са готови да опитат нещо ново, а старото и познатото лесно ги отегчава. Искат предизвикателства и промени. Не им казвайте, че това е безотговорно. Не ги карайте да постъпва "логично". Напротив, оценете духа им и му позволете да ви зарази. Позволете му да ви промени.

Към Риби: „Много мечтаеш! Време е да стъпиш на земята!”

Рибите са мечтателите нa зодиака. Въображението им е толкова силно, че понякога може да ви се струва, че сякаш се пренасят някъде другаде. Не се дразнете от това и не ги корете. Опитайте се да видите света с техните очи. Опитайте се да видите красотата на техните мечти. И ще осъзнаете, че като че ли сте поизоставили своите. Че като че ли сте ги позабравили...