"Приятелят ми не е перфектен, нито пък аз, но все пак някак успяваме да имаме добра връзка. Той прави живота ми по-добър и мисля, че и аз прибавям доза чудо в неговия."

"През повечето време се разбираме много добре и рядко се караме. Когато се скараме, нещата стават напечени и понякога отнема няколко дни (да, лягаме си ядосани), докато се почувстваме добре."

"Ние сме заедно повече от десетилетие и нещото, което е константа при нас, е начина, по който показваме на другия, че го обичаме."

"Ние показваме любовта си един към друг през цялото време, не само на рождени дни, празници или Свети Валентин. Това да се уверим, че и двамата се чувстваме обичани и обгрижвани е неспиращ процес, който е жизнено важен за връзката ни."

"Той прави неща като това да ми купува сьомга (макар че ако зависеше от него, няма да има никаква морска храна в дома ни), да ми носи цветя и да чете статиите ми – дори и тези за астрология (макар че мисля, че чете само за Водолея, за да види какво се отнася за него)."

"Макар и тези жестове да варират по размер и блясък, те все пак ме карат да се чувствам обичана и уверена и се надявам, че той знае, когато аз се уверявам, че банята му е снабдена с тоалетна хартия и че това е начинът ми да се грижа за него."

"Не, че прекарваме всеки един миг заедно – правим много неща по отделно и дори и някои от нещата, които правим един за друг, ги правим сами. Но мислим един за друг непрекъснато."

"Дали всяко грижовно действие или мисъл бива признато? Не. Сигурна съм, че има купища неща, които и двамата сме правили и са минавали под радара и в това няма лошо. Ако правите нещо, без да очаквате похвала и уважение в замяна, според мен това прави самото действие по-чисто."

Ако не ви е ясно какво прави партньорът ви, за да ви покаже любовта си, вижте в Галерията ни как мъжете показват чувствата си според зодията.