Често ни се случва да се чувстваме нещастни, без енергия и нищо да не ни се прави, но да не можем да конкретизираме причината. Дали това се дължи на партньора ни, на отношенията с колегите или просто на факта, че не сме изградили достатъчно добри отношения с нас самите, за да можем да разпознаем всички знаци, които ни дават тялото и мозъка ни. За да те улесним в тези лабиринтни мисли, сме ти подготвили по едно предположение за всяка зодия. А дали сме успели да отгатнем, очакваме да разберем от теб, очакваме коментара ти!

Овен

Нещастна си, защото се опитваш да се задоволиш с живота, който не искаш да имаш. Правиш нещата, които смяташ, че си длъжна, а не тези, които мислиш, че ще ти донесат щастие. Опитай се да прекратиш, колкото можеш повече действия, които не те карат да се усмихнеш и да се почувстваш задоволство. 

Телец

Не си щастлива, защото позволяваш на нещата, които не можеш да контролираш да се препречат на пътя на тези, които можеш. Научи се да бъдеш по-гъвкава и да виждаш доброто в живота си. Щастието ще дойде, щом започнеш да се съсредоточаваш върху положителните качества, които притежаваш. 

Близнаци

Нещастна си, защото се съсредоточаваш върху това, които другите мислят за теб и забравяш да вземеш предвид това, което сама искаш. Уверяваме те, че повечето хора се интересуват повече от своята собствена "градинка", отколкото от твоята. От друга страна ти си единственият човек, който може да прецени какво иска и какво ще го накара да се чувства добре. Така че давай смело! Бъди себе си!

Рак

Нещастна си, защото отделяш прекалено много внимание на живота на другите хора и взимаш техните проблеми присърце. В същото време оставяш собствените си притеснения на заден план. Това да помагаш на хората е чудесно, но е време да спреш да посвещаваш по-голяма част от времето си на околните. Никой друг освен те самите не може да реши проблемите им. Освен това няма никакъв смисъл от непоискано добро, помагай само, когато някой ти поиска помощ. 

Лъв

Не си щастлива, защото не можеш да пуснеш миналото да си отиде. Не можеш да оставиш любимите ти хора да си тръгнат и ти е трудно да приемеш, че техният живот продължава, дори и без теб. Приеми, че хората се променят, ти също си се променила и си израснала като личност. Винаги е добре да почувстваш енергията на новото начало и да намериш нови познанства и любови. Съсредоточи се върху това и ще бъдеш на крилата на щастието. 

Дева

Нещастна си, защото задържаш всички свои емоции в себе си и се опитваш да бъдеш ледената кралица, която не издава нито едно от нещата, които чувства. Съвсем нормално е да признаеш, че животът ти не е перфектен. Замисли се, че хиляди хора по света минават точно през същите проблеми, които ти имаш днес, това да ги споделиш и да ги изкараш от собствената си глава, ще ти помогне да се почувстваш свободна и щастлива. Не е нужно да бъдеш силна непрекъснато. 

Везни

Не си щастлива, защото търсиш одобрението на хора, които дори не те интересуват. Време е да се разделиш с идеята, че е необходимо да се харесваш на всички. Някои хора няма никога да те харесват и това е нормално. Замисли се, че и ти не харесваш абсолютно всички хора, които са преминали през живота ти. Бъди благодарна за близките си, които обожаваш и всичко ще се нареди както трябва. 

Скорпион

Не си щастлива, защото непрекъснато се безпокоиш какво е чудното мнение и че околните те съдят за постъпките ти. Всеки има своите недостатъци, точно това ни прави човешки същества. Просто бъди вярна на себе си и на своите инстинкти, продължавай да бъдеш отворена и честна - това са нещата, които ще привлекат правилните хора към теб. 

Стрелец

Прекалено голямото ти очакване всички винаги да те разбират ти пречи повече отколкото предполагаш. Ти цениш личното си пространство, но е добре да не забравяш, че понякога човек има нужда от приятелите и семейството си, за да бъде щастлив. Спри да се изнервяш за всичко и да се отпусни, за да се чувстваш добре в кожата си и това да се предаде и на хората до теб. 

Козирог

Нещастна си, защото в главата си имаш големи и смели идеи, но не правиш нищо, за да ги реализираш. Даваме си сметка, че е страшничко да започнеш нещо ново, но нека бъдем честни - никой не знае как точно ще се развият нещата, когато стартира някакво начинание. Животът е чудесно училище и точно в това е чарът му. Ако знаеш какво ще се случи на всяка стъпка от приключението, просто нямаше да ти бъде интересно. Вярвай в себе си и не забравяй, че ако не опиташ имаш точно нулев шанс мечтите ти да се сбъднат. 

Водолей

Не си щастлива, защото не искаш да отговаряш пред когото и да било, но ти се налага. Непрекъснато правиш неща, които не ти носят задоволство. Обичаш свободата си, така че просто запомни, че всяка нещо е точно такова, каквото сама го направиш. Никой не може да предположи как се чувстваш и никой не може да те накара да се почувстваш по-добре, освен ти самата, нали така? Започни да обмисляш новите пътища, по които можеш да поемеш, никога не е късно, особено в дигиталната ера, когато всичко е възможно.

Риби

Нещастна си, защото непрекъснато искаш повече. Забравяш за всичко, което притежаваш и непрекъснато си обърната към нещата, които ти липсват. Това никак не е здравословно. Сигурни сме, че имаш неизброимо много поводи в живота си, за които да бъдеш благодарна, но просто ги подминаваш. Благодарността всъщност е позитивната движеща сила във Вселената, която не различава доброто от лошото, а просто ти дава повече от това, за което си благодарна, толкова е простичко.