Всеки един от знаците на зодиака има своите плюсове и минуси. Има и такива черти или маниери на поведение, с които представителите на различните знаци грешат. Именно за тях получават шамари от живота. Това може да се нарече закон на бумеранга, когато за постъпката си човек получава заслуженото, дори понякога да му изглежда твърде жестоко. Вижте кои са грешките и разплатата за различните зодии.

Овен

Представителите на този знак трябва да внимават за думите си, защото те често се връщат като бумеранг. Работата е там, че Овен първо говори, а едва след това мисли. Те вярват, че могат да кажат абсолютно всичко, но понякога така причиняват болка на хората!

Телец

Заради своето повишено самочувствие и самолюбие, представителите на този знак заплащат висока цена. Телците се мислят за идеални партньори, затова не работят върху връзката си. Резултатът е – провал.

Близнаци

При тях долита бумеранг под формата на самота. Защото представителите на този знак не оценяват грижите и любовта на ближните. Ето защо Близнаците често остават без приятели.

Рак

Те обожават да манипулират и да контролират. Звездите не са глупави, така че внасят в живота им хаос, който им е толкова противен.

Лъв

Това е егоистичен знак на зодиака, затова най-често около него се въртят точно такива хора. Лъвовете се грижат само за себе си и за най-близките си, а тяхното негативно отношение към другите се връща като бумеранг – неискрени приятели.

Дева

И тъй като представителите на този знак постоянно мислят за неуспехите и за най-лошия сценарий, звездите точно това им дават, защото човек не бива да се съсредоточава само върху негативното! Всичките им неуспехи идват точно от това.

Везни

Представителите на този знак рядко следят своя начин на живот (прахосват пари, не се хранят правилно, не се грижат за здравето си), затова звездите им отговарят със затруднения в ежедневието.

Скорпион

Заради всичките си интриги и манипулации, заради безразличното отношението към тези, които са им скъпи, Скорпионите получават проблеми. Звездите правят така, че представителите на този знак не са в състояние да разбират хората.

Стрелец

Този знак е твърде самонадеян и надут. Те се борят за победата си без да обръщат внимание на никого. Заради това Вселена им се отплаща с постоянни малки препятствия.

Козирог

Заради прекомерната си сериозност бумерангът долита при Козирога под формата на смешни и неловки ситуации, в които те стават за посмешище.

Водолей

Представителите на този знак често се опитват да наложат своята гледна точка на другите, реагират агресивно, ако хората не са съгласни с тях. Заради това звездите ги наказват със семейни сцени и предателства от приятелите.

Риби

Те самите се наказват, защото живеят в свят на илюзии и изобщо не искат да приемат суровата действителност. Малко хора ги вземат на сериозно, ако започнат да афишират своите фантазии.

Наблюдавайте поведението и отношението си към другите. Оказва се, че точно заради него при вас най-често долита жестокият бумеранг на Вселената!