Какви са мъжете, които остават момчета цял живот? Какво ги отличава от зрелите мъже? Какво ще получиш от взаимоотношенията си с едните и с другите? Софи Ренфийд дава отговорите. Вижте ги...

1. Момчето ти казва, че те обича. Мъжът ти казва, че те обича. И ти го показва.

2. Момчето те кара да се чувстваш недостатъчно добра. Мъжът те кара да искаш да бъдеш по-добра, защото искрено му се възхищаваш.

3. Момчето иска да те притежава. Мъжът иска да те защитава.

4. Момчето те кара да се чувстваш неудобно от успеха си, кара да те да искаш да го „прикриеш”, да го омаловажиш, за да не го злепоставяш. Мъжът не се чувства заплашен от твоя успех, а се гордее с него, вдъхновява се от него.

5. Момчето се интересува от собственото си удоволствие. Мъжът не може да изпитва удоволствие, ако не знае, че и ти изпитваш същото.

6. Момчето те подценява. Мъжът не се страхува да те предизвика, защото знае, че можеш да се справиш с предизвикателството.

7. Момчето се интересува от това какво ти се случва дотолкова, доколкото това го засяга. Мъжът се интересува от живота ти, защото държи на теб и иска да разбере всичко за теб и начина, по който се чувстваш във всеки един момент.

8. Момчето не разкрива емоциите си, защото смята, че това ще го уязви. Мъжът не се страхува да споделя какво изпитва, да ти каже, когато се нуждае от теб, да ти признае, че се чувства слаб, дори ако така ще се почувства некомфортно.

9. Момчето си намира извинения. Мъжът признава, че е сбъркал и се опитва да оправи нещата.

10. Момчето или те кара да се чувстваш длъжна да се грижиш за него, защото без теб няма да се оправи, или не те допуска до себе си. Мъжът ти показва, че е силен и може да е независим, но винаги намира време за теб. Показва ти, че си важна част от живота му. Най-важната.

11. Момчето си мисли, че знае всичко. Мъжът гледа на света с широко отворени очи, защото знае, че винаги има какво още да научи от всеки човек, с когото се среща.

12. Момчето се фокусира върху това, което иска сега, на момента. Мъжът живее в настоящето, но планира бъдещето.

13. Момчето ще прекара време с твоите приятели, ако ги харесва. Мъжът ще прекара време с твоите приятели, без значение дали са му симпатични, или не, защото знае, че те са важни за теб, а ти си важна за него.

14. Момчето взима прибързани решения, основани на моментни емоции. Мъжът разбира защо трябва да е рационален и да си поставя приоритети.

15. Момчето се нуждае от теб, защото подхранваш самочувствието му. Мъжът се нуждае от теб, защото вярва, че животът му е по-хубав, когато си с него.

16. Момчето се притеснява как изглеждаш в очите на близките му. Мъжът не се интересува какво мислят другите, щом сте щастливи заедно.

17. Момчето е готово да направи всичко, за да постигне това, което иска. Мъжът е готов да обича без колебание.