Добре, имаш афера с мъж, който вече е „зает“ – може би си има приятелка или е женен.

Любовта ти е толкова силна, не прилича на нищо, което си преживявала досега, може би е по-невероятно от това, което всеки в историята е изпитвал. Най-удивителната любов на земята.

Но въпреки всичко, любовникът ти няма да остави жена си. Да, казва, че ще го направи. Щом приключи с тежкия проект в работата. Или щом тя получи повишение. Щом свърши учебната година на детето. Или някой друг път.

Работата е там, че той казва тези неща отново и отново, но нищо не се случва. 

Е, как да накараш мъж, който изневерява, да спази обещанието си и да остави жена си заради теб?

1. Спри да правиш секс с него

Знам. Сексът е невероятен. Най-добрият, който някога си правила. А мисълта да спреш е разочароваща.

Или пък си мислиш, че ако продължите да правите удивителен секс, той ще осъзнае, че не може да живее без теб и ще се прибере в дома си, съобщавайки на половинката си, че я напуска.

Да, но това няма да се случи.

Знаеш ли фразата „И вълкът сит, и агнето цяло“? Е, това се случва тук.

Независимо какво казват мъжете, те са най-вече мотивирани от секса. Ако може да прави удивителен секс с теб, когато си поиска и все още да бъде женен и да живее в дома си, защо да не го прави?

Разделите са трудни. Разводите – още повече. Трудни за финансовото положение. Трудни за децата. Затова ако може да прави секс и да си остане женен, ще бъде. Точка. Независимо какво казва.

2. Спрете да говорите с него по телефона

Знам. Разговорите ви са невероятни. Той ти казва колко е чудесно най-накрая да има с кого да говори. Някой, който наистина го разбира. Живее за тези телефонни обаждания. 

А ти, разбира се, като всяка жена, искаш да го спасиш и обожаваш тази своя роля. Жената, която го обича и подкрепя и която може да бъде неговото рамо, на което да поплаче във всеки един момент.

Мислиш си: „Ако мога да бъда до него, да го подкрепям, да го обичам, един ден той ще осъзнае, че ни е писано да бъдем заедно, ще изостави жена си“.

Или той може да те използва като спасителен пояс, когато се дави и да се прибере у дома да погледа „Игра на тронове“ с нея. Двамата заедно на дивана. Може би похапвайки сладолед. Не звучи ли приятно?

Не се заблуждавай. Цялата тази подкрепа няма да го накара един ден да се събуди и да те оцени. Той е мъж. Има те за даденост.

3. Спри да го удостояваш с присъствието си

Познавам жени, които наистина вярват, че ако спрат да се виждат с любовника си, той ще забрави за тях и никога няма да напусне жена си. Да. Това обаче не е вярно.

Ти си спасителен пояс за този мъж. Даваш му любов, секс, компания и спасение от нещастния брак. Ако изведнъж си тръгнеш, той ще се почувства уязвим и гарантирано ще му липсваш.

Отсъствието кара сърцето да копнее повече – това трябва да бъде мотото на всяка жена.

Мъжете искат това, което не могат да имат. Това е ловецът в тях. Затова ако не даряваш този мъж с физическото си присъствие, ще му липсваш и ще те оцени повече в отсъствието ти.

И може би, но само може би, ще помисли дали да не остави жена си, за да си те върне.

Надявам се, че досега си схванала същността на това, което ще се наложи да предприемеш, за да накараш човека, когото обичаш, да остави жената, с която е обвързан. Откъсването ти от него е единственият начин.

Ето как стоят нещата. Любимият ти или ще остави половинката си, или няма да го направи. Няма нещо, което можете да направиш или кажеш, за да го накараш преди да е готов. Ако някога изобщо бъде готов.

Затова ако си разочаровани от живота, който водиш, животът на другата жена, чакаща мъжа да се освободи, значи трябва да направиш избор.

Можеш да стоиш и да го чакаш, да бъдеш неговия спасителен пояс и секс партньор. Може би някой ден ще бъде твой. Но може би това никога няма да се случи.

Или може да изровиш гордостта си от мрачния килер, в който си я натикала, да си стъпиш на краката и да си тръгнеш от живота му. Ако го направиш, ще му покажеш, че си жена, за която си струва да се бори, а не някоя, която кротко ще си стои и ще чака.

Ами ако не разбере? Ами ако не остави никога жена си? Тогава прав му път!

Кой иска мъж, който не спазва обещанията си, който не цени каква невероятна жена си, който приема любовта ти за даденост, който не осъзнава, че губи ценно време да бъде нещастен?

А ако си тръгнеш, ще получиш шанса да живееп живота си и да намериш мъж, който не те използва като спасителен пояс, който разтърсва живота ти сексуално и се държи с теб като с кралица.

Защото ще срещнеш перфектния мъж. Но само ако позволиш той да те открие.